BAŞKAN BEDİR´DEN MALATYA VE FB YORUMU

BAŞKAN BEDİR´DEN MALATYA VE FB YORUMU

?KAZANARAK İLERLEMEK ZORUNDAYIZ?

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, son oynanan Yeni Malatyaspor maçı ile bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe maçlarını değerlendirerek ?Kazanarak ilerlememiz gereken maçlar? diye konuştu.

Antalyaspor maçı ile sezona galibiyetle başlayan ve son iki haftada aldığı iki beraberlik ile 4.hafta maçı olan Fenerbahçe´nin karşısına çıkacak olan Kayserispor´da Kulüp Başkanı Erol Bedir, Bursaspor ve Yeni Malatyaspor maçları ile ilk haftalarda kazanılması gereken maçlarda 1 puan çıkarttıklarını söyledi. Fenerbahçe deplasmanından galibiyet alacaklarına inandıklarını söyleyen Başkan Bedir, ?Kazanılması gereken maçları beraberlikle tamamladık. Yenilmedik ama 3 puan yerine 1 puan aldık. Fenerbahçe maçı çok farklı olacak? diye konuştu.

Başkan Erol Bedir, oluşturulan takımın kaliteli ve kazanma arzusu ile dolu olduğunun altını çizerek ?Sezon başındayız diye bir olgu yok. Biz her çıktığımız maçı kazanma arzusu ile oynuyoruz. Olumsuzluklar elbette olacaktı. Geride kalan 3 haftada 5 puan topladık. İlerleyen haftalara bakınca bizim bu maçlardan 9 puan çıkartmamız gerekirdi. Kaybedilen 4 puan var. Yenilmedik diye kendimizi avutmamıza gerek yok. Biz yenmek için oynayan takımız. Bu hafta da deplasmanda Fenerbahçe´ye konuk olacağız. Sezonun ilk haftalarında toplayabildiğimiz kadar toplamak ve hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Fenerbahçe maçını kazanarak gelecek haftaya daha moralli girmek istiyoruz? şeklinde konuştu.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı