BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

İLK TERVİH NAMAZINI YILDIRIM BEYAZIT´TA KILDI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesi´nde yer alan Sırasöğütlü Camii´nde kıldığı ilk teravih namazı sonrası semt sakinleri ile sohbet edip, parklarda oturan vatandaşların hatırını sordu?
Yıldırım Beyazıt Mahallesi´nde cami çevresinde esnafları gezerek belediye çalışmaları hakkında semt sakinleri ile sohbet eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesi´nde KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN başarı ile uygulandığını, bugünkü imar durumu, sosyal tesisleri, parkları ve nüfusu ile birçok ilçeden büyük olduğunu kaydetti.
Teravih namazı çıkışı bölge halkı ve özellikle ev hanımlarına Sırağütler Camii´nin yenileneceğini, genişletileceğini ve daha büyük, daha geniş, çevresi ile bütünleşen ve mahalleye yakışan bir cami yaptırılacağını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti?. ?Ramazan Ayı içerisinde geleneksel olarak her gün bir bölge camisinde teravih namazını kılıyoruz. Farkı bölgelerde olmamızın nedeni teravih namazı sonrası bölge halkı ile sohbet etmek ve onları dinlemektir. Dilek, şikâyet ve memnuniyetlerini dolaysız olarak bizlere bildiriyorlar. Ayrıca her gün bir mahalleyi gezerek yapılan çalışmaları da bir bakıma yerinde incelemiş oluyoruz. Bugün Yıldırım Beyazıt Mahallesi´ni gezerek halkımız ile sohbet ettik. Parkların ve sosyal tesislerin bir bölge için ne kadar önemli olduğunu burada bir kez daha gördük. Yıldırım Beyazıt Mahallesi, 20 yıl önce gecekondu semti iken aldığı hizmet ve yatırımlar ile Melikgazili olmanın haklı keyfini yaşamaktadır. Çünkü içerisinde sosyal ve spor tesisleri, parkları, kapalı semt pazaryeri, geniş ve güvenli ulaşım ağı, çocuk oyun alanları bu semttedir. Sırasöğütler Camii yenilenerek ve genişletilerek namaz alanı artırılacaktır. Çevresine ve mahalleliye yakışır bir cami inşa edilecektir.?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da