BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

KÜÇÜK BÜRÜNGÜZ HALKI İLE KUCAKLAŞTI?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Küçük Bürüngüz Mahallesi´nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Büyükkılıç, mahalle sakinleri ile hem sohbet etti, hem de mahalleli hanımların hazırladığı etli bulgur pilavını vatandaşlara ikram etti.
Her yıl geleneksel olarak Küçük Bürüngüz Camii´nde gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Memduh Büyükkılıç, mahalle sakinleri ve bölge muhtarları iştirak etti. Kur´an-ı Kerim Tilavetibaşlayan ve Mevlid-i Şerif´in okunması ile devam eden programda, Başkan Büyükkılıç ve mahalleliler kurulan sofrada etkinlik için mahalleli hanımlar tarafından hazırlanan etli bulgur pilavından yediler.
Başkan Memduh Büyükklıç ?Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri vesilesi ile Küçük Bürüngüz Mahallemizin gönlü zengin, her zaman bizlere sahip çıkarak destek olan, kadirşinas halkının davetlisi olarak Küçük Bürüngüz mahallemizdeyiz. Gerek Küçük Bürüngüz mahallemiz, gerekse civarda bulunan mahallelerimizde yaşayan kardeşlerimizin Kutlu Doğum Haftalarını tebrik ediyorum. Huzur içerisinde nice böyle güzel günlere hep birlikte erişmeyi diliyorum. Bayrağımıza, devletimize, milletimize ve vatanımıza sahip çıkma duygusu ile bu özel ve mübarek günlerin birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize de vesile olmasını temenni ediyorum.?dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Küçük Bürüngüz mahallesi vatandaşları ile sohbet edip, yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Her zaman olduğu gibi bugünde bize sahip çıkan destek veren kendilerine hizmet etme imkanı veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, onlara layık olabilmek için güler yüzlü ekibimiz ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz, Melikgazi Belediyesinin çalışmaları ve hizmetleri ile her an her yerde olduğunu sözlerine ekledi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti