BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

MUSTAFA EMİNOĞLU ANADOLU LİSESİ YÖNETİMİNİ AĞIRLADI ?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Melikgazi İlçesinde eğitim veren Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hacı Kaya ve okul yöneticilerinden oluşan heyeti makamında kabul ederek bir süre sohbet etti?. Eğitime ve eğitimciye vermiş olduğu önem ve destekten dolayı Başkan Büyükkılıç´a şükranlarını sunan okul yönetimi desteklerinin artarak devam etmesini talep ettiler?
Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hacı Kaya, Müdür Yardımcısı Elçin Tekdemir, Fizik Öğretmeni Burhanettin Atik, Okul Aile Birliği Başkanı Banu Karamete; Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret ettiler?
Melikgazi Belediyesi´nin eğitim alanında yapmış olduğu yatırımların tüm Türkiye´ye örnek olduğunu ve bir eğitimci olarak Melikgazi´de görev yapıyor olmaktan dolayı çok şanslı olduğunu belirten Okul Müdürü Hacı Kaya ?Okulumuzla ilgili Melikgazi Belediyemizden hangi talebimiz olduysa anında yerine getirildi. Okulumuzun çehresi değişti. Başkanımıza ve ekibine okulumuz öğretmen ve öğrencileri adına teşekkür ediyorum. Son yıllar da şehrimizde eğitimin başarı oranı yükselmiştir. Bu bir tesadüf değildir. Özellikle belediyelerin eğitime vermiş olduğu destek, katkı ve yatırımların bir sonucudur. Hatta yapılan parklar, sosyal tesisler, bakımlı yollar ve çevre öğrenciler üzerinde olumlu etki yaparak motivasyonları yükseltmektedir? değerlendirmesinde bulundu?
Eğitimin ve Eğitimcinin Yegâne Dostu ve Destekleyicisi bir belediye olarak uzun yıllardır yapılan yatırım ve projelerle bunu kanıtladıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Mahallesi´nde belediyenin adaşı olan Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi´ni en yakın zamanda ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet edeceğini Kaydetti?
Başkan Memduh Büyükkılıç, ziyaret ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: ?Biz, geleceğe yatırımın en önemli yatırım olduğu düşüncesinden hareketle eğitime ve eğitimciye yapılan yatırımları önemsiyoruz. Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi Okul idaresinin bu ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Okul idarisi bir ilk´i gerçekleştirerek görüşme taliplerini MİM üzerinden yani Melikgazi İletişim Merkezinden yapmışlardır. Bu da ayrı anlayış ve hizmetten yararlanma şekledir. Kendilerini İletişim merkezini kullandıkları için teşekkür ediyorum. Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi Okulunda birçok çalışma bir bütün içerisinde yerine getirilecek. Okulumuzun sevgili öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın ve ailelerinin bizlere olan güvenlerine layık olabilmek için daha çok gayret göstereceğiz.?
Başkan Büyükkılıç, ziyaretçilerine iletişim merkezini gezdirerek işleyişi hakkında bilgiler verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ