BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ:

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ:

?DÜĞÜN SALONLARIMIZ SEZONA HAZIR? ...

Melikgazi Belediyesi´nce iki düğün salonunun inşaatı bitirilerek tesis olarak hizmete sunduklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt ile Osmanlı Mahalleleri´nde yer alan düğün salonlarının her yıl yüzlerce düğüne ev sahipliği yaptığını ve bu yıl da her türlü nişan ve düğün merasimleri için randevu alınabilineceğini bildirdi.
Salon kiralarının Belediye Encümen Kararları ile belirlendiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ilçenin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini bu tür sosyal bir hizmeti belediye olarak üstlendiklerini kaydetti.
Melikgazi Belediyesi´nin gerçekleştirmiş olduğu çalışma, hizmet ve yatırımlar ile adeta ilçenin bir kimlik kazanarak markalaştığını ve şehir merkezine uzak olan bölgelerde düğün salonu yaparak işletmeye açtıklarını kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları dile getirdi: ?Melikgazi Belediyesi olarak ilçenin muhtelif semtlerinde sosyal ve kültür tesisleri inşa ettik. Bununla yetinmeyip özellikle şehir merkezine uzak olan semtlere düğün salonları inşa ederek sosyal belediyecilik ilkesini yerine getirdik. Çünkü bu hizmet sektörü sosyal bir olgu olup mutlaka yerine getirilmeliydi. Biz de Yıldırım Beyazıt Mahallesi ile Osmanlı Mahallesi´ne birer düğün salonu inşa ettik. Mahalle halkının isteği üzerinde işletmesini belediye olarak üstlendik. Fiyatlar encümen kararı ile belirtendi. Düğün salonları kiralamak isteyenler saat 12.00-16.00 ve saat:19.00-24.00 arası kiralayabileceklerdir. Yani günde iki mutluluğa ev sahipliği yapılacaktır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle nişan, düğün, sünnet gibi merasimlerin merkezi Melikgazi Belediyesi´dir?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ