BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

SERBEST BÖLGE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ ÜYELERİNİ AĞIRLADI ?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayseri Serbest Bölge İş Adamları Derneği Başkanı Aynur Erman, Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti? Dernek Başkanı ve üyeler Kayseri serbest bölgesine yaptığı belediye yatırımlarından dolayı Başkan Büyükkılıç´a şükranlarını sundular?
Kayseri Serbest Bölge İş Adamları Derneği Başkanı Aynur Erman, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Tetiker, Gökhan Özsoy, Atalay Kılıç ve Abdurrahim Yıldız ziyaretlerinde Memduh Büyükkılıç´ı hem Kayseri serbest bölgesine yaptığı belediye yatırımlarından dolayı teşekkür ettiler hem de dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Geçen yıla göre Ocak ve Şubat aylarında Kayseri Serbest Bölgede ihracat rakamların da artış olduğunu, Kayseri´de ihracatın %20 sini SERBEST BÖLGE´DEN yapıldığını ifade eden Kayseri Serbest Bölge İş Adamları Derneği Başkanı Aynur Erman, Kayseri ilinin bir üretim ve ticaret merkezi olduğunu ancak SERBEST BÖLGE´NİN ekonomik ayrıcalığı bulunduğunu belirterek bunda Melikgazi Belediyesi´nin büyük bir payının bulunduğunu vurguladı.
Başkan Memduh Büyükkılıç özellikle ekonomik yatırım ve hizmetleri desteklediklerini ve yönlendirdiklerini çünkü sürdürülebilinir ekonomik ve kalkınma ile gelişmenin temelinde üretime dayalı yatırımların devamı söz konusu olduğunu belirterek "Kayseri ürüten ve ürettiğini pazarlayan bir şehirdir. Bu önemli bir kaynaktır. Hem bölge hem üretim hem de ticareti yapamaz. Kayseri bununla yetinmeyip aynı zamanda bir sağlık, üniversiteler, spor ve hatta iç Anadolu´nun eğlence ve turizm bölgesidir. Tüm bu özeliklerin toplamında Kayseri kurum ve kuruluşları ile bir bütündür. Yerel yönetimlere düşen görev bu gelişmeye ve büyümeye paralel olarak yatırım ve hizmetlerde bulunmaktır. Yatırımcının önünü açmak ve teşvik etmektir."değerlendirmesinde bulundu?.
Yerel seçimler sonrası hem sorumluluklarının daha da artığını hem de iş hacim ve alan olarak büyüdüklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, birlikte ve dayanışma içerisinde bu şehrin menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını sözlerine ekledi?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"