BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

HÜRRİYET MAHALLESİ HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ ...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan´da mahalle ziyaretleri kapsamında, Hürriyet Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.
Hürriyet Meydan Camiinde Ramazan ayı dolayısıyla teravi namazı sonrası mahalle halkı ile sohbet eden ve belediye çalışmaları ile ilgili olarak memnuniyetlerini soran Başkan Memduh Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesinin yeni inşa edilen çok katlı konutlar ile birlikte hem nüfusunun artığını hem de mahalle halkının sosyal yaşamının değiştiğini söyledi.
Hürriyet Mahallesindeki teravi namazı sonrası akşam gezisinde Başkan Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesinde sosyal tesisleri, kamu hizmet binaları, büyük ölçekli ve çok amaçlı parkları, sosyal ve spor tesisleri, kapalı semt pazaryerleri ile Melikgazili olmanın keyfini ve farklılığını her zaman yaşadıklarını kaydetti.
Melikgazi İlçesinin çok merkezli bir şehir planlaması gerçekleştirdiğini ve Hürriyet Mahallesinin kendi kendine yeten bir ekonomik ve sosyal her türlü yapı ve kolaylığın bulunduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, ?Melikgazi İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Melikgazi Belediyesi, Melikgazililer için şehrin her yerinde, şehrin her noktasında var. Her hafta bir mahalle etkinliği ile çalışmaları yerinde tespit ediyor veya değerlendiriyoruz. Semtler arası hizmet uçurumu bulunmaktadır. Belediye olarak yapılan hizmetin kalitesine ve vermiş olduğu sosyal faydasını göz önünde bulunduruyoruz. Her akşam Teravi namazı sonrası mahalle ziyareti gerçekleştirerek halkımız ile beraber oluyoruz? dedi.
Başkan Büyükkılıç, ?İnancımızda ?Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir´ hadis-i şerifi, komşuluk ilişkilerinin önemini vurgulamaktadır. İşte Ramazan´ın güzelliği burada, pişirilen bir kap çorba komşu ile paylaşılır. Özellikle bu tür mahalle ve toplu iftarlarda vatandaşlar bir araya gelerek sohbet eder, tanışır ve dostluklar kurar? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak