BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

OSMAN KAVUNCU HALKI İLE BULUŞTU

   Osman Kavuncu Mahallesi´nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ile sohbet edip esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Osman Kavuncu Mahallesi´nin Melikgazi İlçesi´nin en sorunsuz ve nezih mahallelerinden birisi olduğunu ve yapılan yatırımlar ile günden güne gelişerek güzelleştiğini söyledi.
Osman Kavuncu Mahallesi´nde gerçekleştirilen Belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ? Bu hafta Cuma namazımızı H.Ahmet Elmaağaçlı Camii´nde eda ettik. Cemaatimizle dertleştik kaynaştık, ülkemizin birliği, beraberliği, kardeşliği, dayanışması ve huzuru için dua ettik. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Gördüğümüz kadarıyla vatandaşlarımız hizmetlerimizden memnun. Allah bu güzellikleri elimizden almasın.? dedi.
Osman Kavuncu Mahallesi´nin ticaret alanlarının yoğun olduğunu ayrıca Melikgazi´nin en uzun yeşil alanına sahip mahallesi olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç ?Yeni Sanayi ve Şehir merkezi arasında kalan Osman Kavuncu mahallesi en sorunsuz mahallelerimizden birisi. Tüm alt ve üst yapısı tamamlanmış, Pazar yeri, alışveriş merkezleri, dini ve eğitim tesisleri ile ilçemizin en nezih mahallelerinden birisidir. Burada özellikle mahallemize ismi verilen Kayseri´nin Marka Şehir olmasında o zamanın şartlarına göre çok önemli çalışmalar yapmış rahmetli Osman Kavuncu´yu da bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, mahalle halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum.?dedi..
Başkan Büyükkılıç´ın Osman Kavuncu Mahalle gezisine Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayları İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami KADIOĞLU, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti