BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

YENİMAHALLE SAKİNLERİ İLE KUCAKLAŞTI?


Yenimahalle halkı ile Cuma namazı sonrası sohbet edip esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Yenimahale semtinin adı gibi yenileştiğini ve Melikgazi İlçesi´nin en sorunsuz ve nezih mahallelerinden birisi olduğunu ve yapılan yatırımlar ile günden güne gelişerek güzelleştiğini vurguladı?
Başkan Memduh Büyükkılıç´ın Yeni Mahalle Cuma programı gezisine Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami KADIOĞLU, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti.
Yenimahalle semtinde gerçekleştirilen programda belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ?Bu hafta Cuma namazımızı Yeni mahalleÇavdaroğluCamii´nde eda ettik. Cemaatimizle dertleştik kaynaştık, ülkemizin birliği, beraberliği, kardeşliği, dayanışması ve huzuru için dua ettik. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Gördüğümüz kadarıyla vatandaşlarımız hizmetlerimizden memnun. Allah bu güzellikleri elimizden almasın? değerlendirmesinde bulundu?
Yenimahalle semtinin 1970´lerde gecekondu mahallesi olarak ancak on 15 yıldır kentsel Dönüşüm Projesi ile bugün gecekondunun esemesinin kalmadığını ifade eden Başkan Büyükkılıç , konu ile ilgili olarak şunları vurguladı??Yenimahale eski adı Keçitepesi mahallesi gecekondu semti idi ancak bugün şehrimizin en gözde ve prestij semtleri arasındadır. Açılmamış yolu yoktur. Kaldırımlar ve yolları ile sorunsuz bir semttir. Pazaryeri, alış veriş merkezleri, eğitim kurumları ile bütünleşen ve şehrimize yakışan bir semt olarak bir eksiği yoktur. Yenimahalle ismi gibi yeni ancak geçmişi 40 yıllık bir semttir. Büyük marketleri, alış veriş merkezleri ile kamu yapıları ile mahalle halkı belediye çalışmalarından memnundur, mahalle halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum?



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti