BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

İLDEM CUMHURİYET MAHALLE SAKİNLERİ İLE KUCAKLAŞTI?

Başkan Büyükkılıç; İldem Cumhuriyet Mahalle sakinleri ile kucaklaştı? Sevgili İZLEYİCİLER; Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,İldem Cumhuriyet mahallesinde yer alan Zeki Soygüllüce camisinde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek esnaf ziyaretinde bulundu.
İldem Cumhuriyet Mahallesi gezisine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın yanı sıra, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı SamiKadıoğlu Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile daire müdürleri ve mahalle muhtarları iştirak ettiler.
İldem Cumhuriyet mahallesinde bulunan esnafları gezerek belediye çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, İldem Cumhuriyet mahalle halk ile sohbet ederek belediye çalışma alanlarını gezdi.
İldem Cumhuriyet mahallesinde gezerken gençlerin yoğun ilgi gören ve alkışlar ile tezahüratta bulunan gençlere sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları vurguladı?
? Her hafta bir mahalleyi gezerek yapılan çalışmalar ile yapılması gerekenleri tespit etmek için ekip olarak geziyoruz. Fen, İmar, Park ve Bahçe, Zabıta ile Veteriner ekiplerin katıldığı bu mahalle gezileri son derece faydalı olmaktadır. Semtleri gezerek hem belediye çalışmalarını yakından takip ediyor hem de bölge halkı ile sohbet etme imkânı buluyorum. Bugün İldem Cumhuriyetmahallesini gezerek esnaf ile sohbet ettik. Bu bölgemiz gelişime, değişime ve dönüşüme açık bir semtimizdir. Alt yapı sorun yoktur. Yolları ve parkları ile gözde semttir. Esnaflarımızın sorun ve dileklerini dinledik. Belediyemizce yapılan yatırımları yerinde inceledik?



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek