BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ:

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ:

?ELEKTRİK ÜRETMEK YETMEZ TASARRUFTA ÖNEMLİ?

 

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe sınırları içerisindeki parklarda kullanılmak üzere 280 adet LED AYDINLATMA ARMATÜRÜ VE 280 adet GALVANİZLİ AYDINLATMA DİREĞİ´NİN ihale usulü ile satın alınacağını duyurdu? Başkan Büyükkılıç söz konusu aydınlatma malzemelerinin tasarruflu gereçler olduğunun altını çizerek ?Elektirik üretmek yetmez, tasarruf ta önemli ? ifadesini kullandı?
Türkiye´nin resmi kurum tarafından yapılan en büyük çatı üstü güneş paneli GÜNEŞ ENERJİ SATNTALİNİN Melikgazi Belediyesince kurulduğunu hatırlatanBaşkan Memduh Büyükkılıç ?Parkların, sosyal tesislerin ve hizmet binaların güneş enerjiden elektrik üretilerek aydınlatılması çalışması devam etmektedir. Ancak Melikgazi Belediyesi olarak elektrik üretmemiz yetmiyor daha da önemlisi tasarruf edilmesi gerekmektedir. Sosyal ve spor tesisleri, zabıta merkezleri, atölye ve fidanlık gibi tesislerde ışıklandırma LED AYDINLATMA ile yapılacaktır. Bunun için tüm tesislerin bir envanteri çıkarılmış olup gerekli led aydınlatma çalışmasına başlanılmıştır. 280 adet Aydınlatma Armatürü ve 280 adet Aydınlatma Direği alımı yapılacaktır? değerlendirmesinde bulundu?.
LED Aydınlatma Armatürü ve Galvanizli Aydınlatma Direği alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, bu çalışmanın ağustos ayı içerisinde tamamlanacağını ve elektrik tüketiminde tasarruf sağlanacağını sözlerine ekledi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti