BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BİLGİ YARIŞMASININ KAZANANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ?

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi şubeler arası bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler Başkan Memduh Büyükkılıç tarafından ödüllendirildi.
Çocuk meclisinin 8 şubesinde eğitim gören öğrenciler arasında Türkçe, Fen Bilgisi, Matematik, İngilizce ve Sosyal Bilgiler alanında düzenlenen bilgi yarışmasında ilk üçe giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllerini Başkan Memduh Büyükkılıç´ın elinden aldılar.
Çocuk Meclisi üyeleri ?Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Kurslara katıldıktan sonra okullarımızda başarı oranımız yükseldi. Kendimize olan özgüvenimiz ve başarımız gerek öğretmenlerimiz gerekse velilerimiz tarafından dikkatle takip ediliyor ve takdir ediliyor. Bu kurslar bizlere her alanda çok büyük bir katkı sağlamaktadır. Aynı zamanda hem derslerde hem de sosyal anlamda gelişmemize vesile oluyor. Tüm öğrenci arkadaşlarımızı çocuk meclisine davet ediyoruz.?değerlendirmesinde bulundu?
Geleceğimizin teminatı gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif yönden gelişmesine katkı sağlamak adına uzun yıllar hizmet eden çocuk meclisinin gerçekleştirdiği birçok proje ile Melikgazi Belediyesi´nin yüz akı olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ? Çocuklarımızı TEOG sınavına hazırlarken her alanda daha donanımlı olmaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan onlar için projeler üretiyor, çalışmalar sergiliyoruz. Çocuklarımızın başarılı olmalarını sağlamak, topluma hazırlamak ve öz güven dediğimiz güven duygusunu oluşturmak başlıca temel prensiplerimiz arasındadır.? İfadesini kullandı?.
Ödül töreninde çocuklara öğütler veren Başkan Büyükkılıç ?Her şeyden önce bulunduğunuz yerde başarılı olursanız sözünüz dinlenir. Size saygı duyulur ve değer verilir. Bulunduğunuz yerin en başarılısı olmak kendi içinizde de olsa yarışmak durumundasınız. Bunu sizlerden bekliyoruz.Göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Burada en büyük teşekkürü, bizlere yavrularını güvenerek buralara gönderen velilerimize etmek istiyoruz. Onların bizlere güven duygusu olmasa, biz bu hizmetleri veremeyiz.O yüzden tüm velilerimize minnet duyuyor,şükranlarımı sunuyorum.? Diye konuştu?.
Başkan Memduh Büyükkılıç, daha sonra bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini vererek hatıra fotoğrafı çektirip, başarılarının devamını diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor