BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

AĞIRNAS VE TURAN SAKİNLERİ İLE KUCAKLAŞTI?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Mimarsinan Camisinde Teravi namazı sonrası mahalle sakinleri ile hem sohbet etti, hem de mahalle kahvesinde ikram edilen çayları içtiler.
Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen teravi namazı sonrası halk gezisi etkinliğine Başkan Memduh Büyükkılıç, mahalle sakinleri ve bölge muhtarları iştirak etti.
Ağırnas Bölgesine son iki yıldır yapılan yatırımlar ile adeta ikinci bir şehir inşa ettiklerini belirten Başkan Memduh Büyükklıç burada yaptığı açıklamada ?Ağırnas Bölgemiz 2014 yılında belediyemiz sınırları içerisinde yer aldı. 2 yıldır yapılan çalışma ve yatırımlar ile bölge halkı Melikgazili olmanın farklılığını yaşamaktadırlar. Asfaltsız yol kalmadığı gibi kaldırım ve park çalışmaları ile Ağırnaslılar bu farklılığı hissetmektedirler. Şimdi de Ağırnas ta Meslek yüksek okulunun açılmasına öncülük ediyor, katkı sağlıyor ve destekliyoruz. Ağırnas Türkiye´nin taş ustalığı eğitimin merkezi olacaktır? değerlendirmesinde bulundu?
Ağırnas Halkı, Ağırnas´a yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler, Ramazan ayı dolayısıyla şehir dışından gelen Ağırnaslılar bu yatırımlar sonrası Ağırnasa yerleşmeyi düşündüklerini vuguladılar?
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölge halkını ziyareti ardından Turan Mahallesi´ne geçerek, vatandaşlarla sohbet edip, Melikgazi Belediyesince yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalle Kahvehanesinde oturan ve Turan halkına daha çok sosyal ve kültür çalışması gerçekleştireceklerini söyledi. Başkan Memduh Büyükkılıç ve ekibi köy kahvesinde ikram edilen çayları içerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti