BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

?TAVLUSUN GELİŞEREK YENİLENİYOR?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 21 Ağustos 2015 tarihinde temeli atılan Tavlusun Pazar Yeri ve Sosyal Tesislerin tamamlanarak bölge halkına hizmet vermeye başladığını duyurdu?.
Tavlusun Mahallesi´nin doğal ve tarihi mekanları ile adeta şehrin simgesi olduğunu ancak belediyenin yeni yatırımları ile adeta yenilendiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, İlçe sınırları içerisinde 24 adet sosyal ve spor tesisi ile kültür merkezini hizmete açtıklarını, ilçeyi bir uçtan diğer bir uca bu tür sosyal tesisler ile donattıklarını kaydetti.
Tavlusun Pazar Yeri ve Sosyal Tesisinin bölge halkının sosyal yaşamına renk ve zenginlik katacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti? ?Tavlusun Mahallesi´nde Kapalı Semt Pazaryeri ve Sosyal Tesisi büyük bir eksikliği giderecektir. Kapalı semt pazaryerimiz çok amaçlı olup, semt pazarı dışında otopark, çocuk oyun alanı, kurban kesim yeri gibi hizmetleri de sunacaktır. Bodrum ve üst katında ise belediyemizin sosyal hizmetlerinin sunulmasını sağlayacak birimler yer almaktadır. Meslek edindirme kursları, liseye ve Üniversiteye hazırlık kursları gibi hizmetler bölge halkına verilmeye başlanılmıştır. Şu anda kurslar için kayıtlar alınmaktadır. İkinci bahar evi ile yaşlılarımızı da unutmadık ve nezih bir ortamda çaylarını içebilecekleri, gazete ve kitaplarını okuyabilecekleri bir ortam hazırladık. Belediye yatırımları ile halkın sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel yaşamları da yükselmektedir. Artık mahalle sakinleri asfalt, kaldırım değil, spor salonu, fitness salonu, sosyal tesis ve büyük ölçekli parklar talep etmektedir. Bu, gelişimin en güzel göstergesidir?
Tavlusun Mahalle Muhtarı İbrahim Bayram ise yapılan çalışmalar ile Tavlusun Mahallesi´nin tarihi vizyonu yanında fiziki yapısının değiştiği gibi sosyal yapısının da değiştiğini ve modern, çok katlı binaların hızla yükseldiğini belirterek Başkan Memduh Büyükkılıç´a teşekkür ettiğini belirtti?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ