BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ:

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ:

GÖKKENT PAZAR YERİ VE SOSYAL TESİSLERİ İNŞAATINI İNCELEDİ ?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahallesinde yapımı devam eden KAPALI PAZAR YERİ İLE SOSYAL VE SPOR TESİSİ inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Kapalı Semt Pazaryeri ile Sosyal ve Spor tesislerin tamamlanması ile Gökkent Mahallesine yeni misyon ve vizyon kazanacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahallesinin yeni kurulan ve alt yapı sorunu olmayan planlı gelişimi ile örnek mahallerden biri olduğunu kaydetti?
Gökkent Bölgesinin özellikle kooperatiflerin büyük ilgisi olan bir mahalle olduğunu çünkü imarlı arsaların yapılanmaya hazır olarak bulunduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç ?Gökkent Mahallesi kendi halinde ama planlı bir şekilde büyüyen ve gelişen semtimizdir. Her geçen gün bina sayısı dolayısı ile nüfusu artmaktadır. Artan nüfusun ihtiyacı bölge halkının istekleri olmaktadır. Gökkent mahallesinde halk toplantılarında bizden kapalı pazaryeri ile sosyal ve spor tesisleri isteğinde bulundular. Bu istek haklı bularak bizde projelendirdik ve inşaatına başladık. Kapalı semt pazaryeri yine çok amaçlı inşa edilmektedir. Otopark, toplantı salonu, kurban kesim yeri gibi, ayrıca sosyal ve spor tesisi ile bir arada inşa edilerek hizmette bütünlük sağlanmak istenmiştir. Çocuklarımızı seviyoruz ve onları önemsiyoruz. Onlar için bu arada oyun guruplarını yeniliyoruz. Gökkentliler de Melikgazili olmanın farkını hizmetlerden yararlanarak yaşıyorlar ? değerlendirmesinde bulundu?
Gökkent Mahallesinin çarşı mesafesinin uzak olduğunu bu açıdan semtlerinde kapalı pazaryerinin bulunması gerektiğini kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, pazaryeri, sosyal ve spor tesisleri ile mahalle halkının sosyal yaşamında da değişim olacağını çünkü yeni sosyal alanların mahalleye kazandırılacağını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor