BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

?VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK? ...

Melikgazi belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ile birlikte Kadir Has Orta Okulunda oyunu kullandı? Büyükkılıç oy kullanmanın ardından yaptığı değerlendirmede ?Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Söz şimdi vatandaşta, demokrasinin en güzel tarafı budur. Son sözü millet sandık vasıtası ile söyleyecek? diye konuştu?
Sabah saatlerinde Eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ,Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ile birlikte evinin yakınında bulunan Kadir Has Orta Okulu´na gelen Başkan Büyükkılıç 1085 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
Oy kullanma işleminin ardından bir açıklama yapan Başkan MemduhBüyükkılıç, takdirin milletin olduğunu belirterek, sürecin huzur içerisinde tamamlanması temennisinde bulundu. Büyükkılıç şöyle konuştu
Referandumun kampanyası boyunca kendilerine teveccüh gösteren vatandaşlara da teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, ?Bizler, belediye başkanı sıfatıyla referandum sürecinde; sözlerimizden çok icraatlarımızla gündeme geldik, çünkü yaptıklarımız bir bakıma teminatımızdı. Vatandaşlarımızın takdirine güveniyoruz. Her şeyden önce bu sürecin huzur içerisinde tamamlanmasını temenni ediyorum. Her zaman vurguladığımız gibi bayrağımızı, devletimizi, milletimizi sahiplenerek ve bu duyguları zedelemeden, aynı geminin içerisinde olduğumuz anlayışı ile bu çalışmalarımızı sürdürmemiz gerektiğini vurguladım? dedi.
1085 nolu sandıkta oyunu kullanarak, sonuçların daha istikrarlı bir yönetimin oluşması için temennide bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç önemli olanın seçim süreci bittikten sonrada iyi duygularla hayatın aynı şekilde sürdürebilmesi olduğunu ve yapılan oylamanın milletimize güzel yarınlar getirmesi temennisinde bulunduğunu sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı