BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

KIZILAY KAYSERİ MERKEZİ´Nİ ZİYARET ETTİ...

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç Kızılay Kayseri  Şube  Başkanı Ayhan Uzandaç ile Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı?  Ziyarette  konuşan  Başkan  Büyükkılıç ilimizin  sağlık bölge  şehri  hüviyetine  büründüğünü  vurgulayarak  ?Kayseri Kızılay ile hep birlikte ve dayanışma içerisinde olduk bu da şehrimize hizmet olarak yansımaktadır? değerlendirmesinde  bulundu?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin çok merkezli ve çok işlevli bir şehir olduğunu finans, mobilya, ticaret, turizm ve kültür yanında aynı zamanda bir sağlık bölge şehri olduğunu kaydetti?                                                                                          

Kayseri Kızılay Hastanesi, Kayseri ve çevresi için çok önemli bir sağlık hizmeti vermekte olduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ?Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ile Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Örnek ve referans Melikgazi Belediyesinin başarı ve yatırımlardaki önceliği kamu kurum ve kuruluşlar ile Sivil ve Mesleki oda ve dernekler ile olan dayanışma içerisindeki çalışmasından kaynaklanmaktadır. Kayseri Kızılay ile hep birlikte ve dayanışma içerisinde olduk bu da şehrimize hizmet olarak yansımaktadır? değerlendirmesinde bulundu?    

Belediye çalışma ve hizmetleri ile bölgenin eğitim, spor ve sağlık hizmetlerine yön verdiklerini hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Kayseri Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile yapılan fikir alışverişinin çok yararlı olduğunu çünkü bu tür ziyaretler ile hizmette bütünlük sağlandığını sözlerine ekledi?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi