BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

ASKON´UN ?BİZ BİZE´ TOPLANTISINA KONUK OLDU?

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği  Kayseri Şubesi´nin Aralık ayı ?BİZ BİZE? toplantısına konuk  olan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, örnek ve referans belediye çalışmalarından örneklerle yerel yönetimlerin çalışma sistemleri  konusunda dernek üzesi iş adamlarına  bilgiler  verip  sohbet etti?

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Kayseri Şubesi´nin toplantı salonunda gerçekleştirilen Toplantılarına konuk davet ederek bilgi alışverişinde bulunduklarını belirten Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan?Bu toplantılarda girişimciler ile kent yöneticilerini, akademisyenleri ve sivil toplum kuruluşların idarecilerini bir araya getiriyoruz. Böylece uygulamada ve pratik de yaptıkları ile edinilen tecrübe ve bilgi birikimlerini paylaşmalarını sağlıyoruz? değerlendirmesinde bulundu?

Melikgazi Belediyesi´nin sanayi ve ekonomiye yön veren çalışmalarından örnekler veren Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetler ile Kayseri esnafının, ticaret erbabının ve sanayi yatırımcısının ufkunu açtığını ve yatırımlarına katkı sağlayarak bir bakıma yön verdiğini kaydetti?

Büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar ile toplumda birlik ve beraberliğe vesile olduklarını, sosyal belediyecilik anlayışı ile toplumsal barışa ve huzura katkı sağladıklarını hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükıklıç ?Melikgazi Belediyesi olarak ulaşıma büyük önem veriyoruz. Çünkü kolay, seri ve alternatif ulaşım ekonomiye kazanç olarak yansımaktadır. Bugün Kayserimizde sağlık sektörü gelişiyor ve örnek gösteriliyor ise, turizm gelişiyor ise, sanayi bölgeleri dar gelip yenileri açılıyor ise bundan belediye yatırımlarının büyük paylı vardır. Melikgazi Belediyesi yatırımları ve icraatları ile her zaman yatırımcının yanında olmuş sonuçta üreten ve kazanan bir şehir Kayseri örnek modeli oluşmuştur. Ne kadar çok üretim ise o kadar da istihdam demektedir. Dolayısı ile Melikgazi yatırımları aynı zamanda ekonominin lokomotifidir? değerlendirmesinde bulundu?

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç konuşmacı olarak katıldığı toplantıda ASKON Yönetim Kurulu Üyelerine slaytlar eşliğinde bilgiler aktardı ve Belediyenin yol haritası hakkında dolayısı ile şehrin büyüme esasları hakkında ön bilgiler sundu.

Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan, Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç´a vermiş olduğu bilgi ve çalışma detayları için teşekkür ederek günün anlamına istinaden ASKON adına bir plaket takdim etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi