BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

LİSELİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Aydınlıkevler Anadolu Lisesi öğrencilerinin "Kariyer Günleri" toplantısına iştirak ederek öğrencilik yılları ve mesleği hakkında öğrenciler ile sohbet etti, çalışma hayatından örnekler verdi.

Öğrencilerin sorularına kendi yaşamından örnekler veren, öğrencilerle sohbet ederek tecrübelerini paylaşan Başkan Memduh Büyükkılıç, Öncelikle 7 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşen Halk Oyunları İl Yarışmasında birinci olması ve yine Şubat ayında yapılan 50 metre sırt üstü yüzme yarışmasında İl birincisi olmasından dolayı da öğrenci Numan Dumlu´yu kutladığını kaydetti.

Aydınlıkevler Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Bakır ile Kariyer Günleri seminerinden önce okul binası ve spor tesislerini gezen Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Aydınlıkevler Anadolu Lisesi öğrencilerin düzenlemiş olduğu Kariyer Günleri´nin bu ay ki konuğu olmaktan son derece mutlu oldum. Melikgazi ilçesinde okuyan öğrenciler çok şanslı çünkü her bir okul adeta bilim yuvası, öğretmenler ilgili, veliler her türlü desteği sağlıyor, Milli eğitim tüm olanakları sergiliyor ve belediye olarak da bu bütünlüğe hizmet ediyoruz. Öğrencilerimiz bu tür etkinlikler ile ufuklarını açıyor, meslekler hakkında bilgiler ediniyor ve geleceklerini planlıyor. Liseli arkadaşları görünce bende öğrencilik yıllarına döndüm. Ancak bizim zamanımızda bu tür imkânlar yoktu. Biz zor şartlarda okuyarak bu günlere geldik. Ama sizler şanslı bir nesilsiniz. Devletimiz ve yerel yöneticiler olarak bizler öğrencilerimize her türlü imkânı sağlıyoruz. Sizlere de sadece çalışmak düşüyor. Çünkü sizlerden, başta aileniz ve bu millet çok şeyler bekliyor. Türkiye´yi 2023 hedefine ulaştıracak olan siz gençlerimizsiniz? dedi.

Başkan Büyükkılıç, gençlerle bir araya getiren bu güzel organizasyondan dolayı Aydınlıkevler Anadolu Lisesi´nin çok değerli yöneticilerine ve sevgili öğrencilere teşekkür ederek, başarılar diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”