BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

ALTINOLUK MAHALLESİNDE VATANDAŞLA İFTARDA BULUŞTU

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Mahallemde İftar Var? etkinliğinde Altınoluk Mahalle halkı ile kurulan iftar sofrasında bir araya geldi. İftar saati öncesi ve sonrasında renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte özellikle mahalleli gençler ve çocuklar Başkan Büyükkılıç´a yoğun ilgi gösterdi ve fotoğraf çektirebilmek için adeta yarıştı.

Mahallemde İftar var etkinliğine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın yanı sıra Ak Parti kayseri millet vekili gurup başkanvekili Mustafa Elitaş,Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Altınoluk Mahallesi Altınoluk Pazaryerinde kurulan iftar sofrasında, vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç ?Soframızı şereflendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Önemli olan birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz, dayanışmamız. Rahmet,  bereket ve mağfiret ayı Ramazan´ın feyzinden istifade etmemiz. Bu anlayış içerisinde bayrağımıza, devletimize, vatanımıza ve milletimize sahip çıkarak huzurumuzu bozacak hiçbir şeye fırsat vermeden dayanışma içerisinde bu mübarek ayın feyz ve güzelliklerden istifade edelim. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Huzur içerisinde Kadir Gecesine ve Bayramına bizleri eriştirsin diye dua ve temennide bulunuyorum?dedi.

Melikgazi için çok ayrı bir öneme sahip olan Altınoluk semtinin yeni sayfiye villaları, yazlıkları ile ayrı bir misyon kazandığını ve yapılan belediye yatırımları ile de gelişime açık bir semt olduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, gerçekleştirilen belediye yatırımları ile bölge halkının sosyal yaşamının değiştiği gibi ayrıca adeta şehrimizin prestij semtlerinden biri olmaya da aday olduğunu kaydetti

Başkan Memduh Büyükkılıç, Ramazan akşamlarında meclis üyeleri, parti teşkilatı ve daire müdürleriyle her gün bir mahalleye ziyaret ettiklerini, bu akşam dahürriyet yeniköy Mahallesi Takva  Camii´nde kılınan Teravi namazı sonrası mahalle sakinleri ile sohbet ederek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundukları söyledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı