BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

GESİ MAHALLESİNDE

Gesi Fatih Mahallesi´nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, Gesi Fatih Mahallesi´nin son yıllarda şekillendiğini ve imarlaştığını bu açıdan bir bütün olarak gelişen bölge olduğunu söyledi.

Gesi Fatih Mahalle gezisine Melikgazi AK Parti İlçe teşkilatı Melis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti. Gesi Fatih Mahallesi´nde geçen yıl gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkının memnuniyetinin önemli olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ?ben hizmet yaparım, sizler de faydalanırsınız´, zihniyetinin artık sona erdiğini çünkü halkın istek ve beklentilerin daha önemli olduğunu kaydetti.

Mahalle halkı ile bizzat birlikte olmak onlara verilen değerin bir ifadesi olduğunu çünkü hizmet ve yatırımların temelinde bölge ve mahalle halkının bulunduğunu vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Bugün Gesi Fatih Mahalle halkı ile beraberiz ve ikramlarımız ile birlikte sohbet ettik, çalışmaları değerlendirdik. Gesi Fatih Mahallesi kendine özgün modern mimari yapıları olan ve her geçen gün modern binaların inşa edildiği çevresi ile bütünleşmiş bir semtimizdir. Gesi Fatih Mahallesi gelişime açık bir mahallemizdir. Fatih Mahallesi belediye imar çalışmaları ile hem yenileniyor hem de eski yapıları ile geleceğe doğru ilerliyor? dedi.

Mahallede bulunan fırın, şarküteri ve manav esnafı ile sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Gesi Fatih Mahallesi´nde yer alan gençlerin ve öğrencilerin yoğun sevgi gösterilerinde bulunmasına karşılık onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ