BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

?KADINLAR VE GENÇLER BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR?

Cuma akşamı Kaytv- Erciyes Tv ortak yayınında ?NEŞTER´ programının canlı yayın konuğu olan Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduk Büyükkılıç gerek seçim kampanyası, gerekse başkanlık yarışını kazanmaları durumunda ´Gönül Belediyeciliği´ uygulamasını geliştirerek devem ettireceklerinin altını çizip vatandaşın hayatına dokunmaya devam edeceklerini kaydederek ?Kadın ve gençlerle hep birlikte olup, hayata geçirmeyi planladığımız projelerde aktif görevler vereceğiz. Kadınlarımız ve gençlerimiz bizim olmazsa olmazımıdır? değerlendirmesinde bulundu?

Önceki akşam Kaytv- Erciyes Tv ortak yayınında ?NEŞTER´ programının canlı yayın konuğu olan Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduk Büyükkılıç program moderatörü Kay ? Grup Haber Müdürü Ceyhun Üsten´in sorularını cevapladı?

Başkan Büyükkılıç başkanlık yarışını kazanması durumunda bugüne kadar uyguladıkları ´Gönül Belediyeciliği´ uygulamasını geliştirerek devem ettireceklerinin altını çizerek ?Vatandaşın hayatına dokunmaya devam edecek, insan odaklı bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz? ifadesini kullandı?

Başkan Büyükkılıç ?Size göre yerel siyasette kadı ve gençlerin yeri nedir? Ekibinizde kadın ve genlere yer verecekmisiniz? sorusun ise ?Kadınlarımız ve gençlerimiz bizim olmazsa olmazımıdır? şeklinde cevap verip şunları kaydetti? ?Kadınlar ve gençler bizlerin olmazsa olmazıdır. Teşkilatımız zaten bu doğrultuda çalışıyor. Adete bir kota varmış gibi hanım kardeşlerimizin her kesimden temsil edilmesini, gençlerimiz- pırıl pırıl yavrularımıza görev verilmesi konusunda özellikle hassas davranacağız. Malum Ak Parti olarak bizim felsefemizde bu konu çok önem arz etmekte veTürkiye büyük millet meclisinde 22 yaşında Ak Parti milletvekili var yani. Kaldı ki sayın Cumhurbaşkanımız gençlerimize çok güveniyor onları çok seviyor. Biz zaten bu işin sevdalısıyız, 18 yaş seçme ve seçilme yaşı olmuş. Biz fatihlerin torunuyuz. Ecdadımızı onun anlayışını nasıl göz arda ederiz. Biz Selçukluyuz, biz Osmanlıyız, biz Cumhuriyetiz? İnşallah bunu geleceğe taşıyacağız. 2023 ?de 100. Yılımızı kutlayacağız. Ona yakışır şehrimizi de ülkemizi de bu konumlara getirecek gayretlerin içerisinde olacağız. Gençler ve kadınlar bizim teşkilatlarımızın şuanda bel kemiğidir. Tüm siyasi oluşumlarda böyledir diye ben umuyorum. Fedakar insanlara elbette ki hak ettiğini ve daha fazlasını vermekte bizim olmazsa olmazımızdır. Ben bir bakıma da teşkilatlarımıza sayın Cumhurbaşkanımızın bu güzel önerilerini tekrar bir ağabeyleri olarak hatırlatıyorum. Gençlere ve Kadınlara sayın il başkanımız ve onun güzide ekibi ilçe başkanları ve değerli ekipleri mutlaka fazlasıyla yer verecektir. Biz onları yetiştireceğiz, onları eğiteceğiz, onlara yol göstereceğiz, yön göstereceğiz? Donanımlı olmalarını sağlayacağız ki ülkemiz ve şehrimizi geleceğe taşıyalım. Ve gözümüz de arkada kalmasın??

HABER: REYHAN ÖZTEMİR



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi