BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

TALAS İLÇE SAKİNLERİ İLE KUCAKLAŞTI?

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı VE Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Talas İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Büyükkılıç, 31 Mart´ta yapılacak olan seçimlere işaret ederek ?Talaslı kardeşlerimin tam desteği ile rekor kıracağız ve bu başarıyı Cumhurbaşkanımıza armağan edeceğiz? dedi.

Talas İlçe Teşlikaltına yapılan ziyarette konuşan Başkan Büyükkılıç, ?Birçok özelliği bünyesinde barındıran ve yapılan yatırımlarla şehrimizin en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi konumunda bulunan Talas´ı hazırladığımız projelerle daha modern ve yaşanılabilir bir ilçe yapacağız? değerlendirmesinde bulundu.

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, ?İl Başkanımız Sayın Şaban Çopuroğlu ve il teşkilatımızla birlikte ziyaret ettiğimiz Talas ilçemizde ilçe başkanlığımızda teşkilatımızın fedakâr, cefakâr, gayretli mensupları ile kucaklaştık. Birçok özelliği bünyesinde barındıran ve yapılan yatırımlarla şehrimizin en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi konumunda bulunan Talas´ı inşallah hazırladığımız projelerle daha modern ve yaşanılabilir bir ilçe yapacağız. Biz bir davanın, bir kaygunun insanlarıyız. Yaratılanların en şereflisi insana hizmetin sevdalısı bir ekibiz. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" felsefesini kendimize şiar edindik. Çünkü biz Cumhurbaşkanımız, Liderimiz dünya mazlumlarının umudu Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın yol arkadaşıyız ve bunun onurunu yaşıyoruz. İnşallah Kayseri olarak 31 Mart´ta yapılacak olan seçimlerde Talaslı kardeşlerimin tam desteği ile rekor kıracak ve bu başarıyı Cumhurbaşkanımıza armağan edeceğiz. Bir olacağız, İri olacağız, Diri olacağız, Hep Birlikte Talas, Hep birlikte Kayseri olacağız? dedi.

İl Başkanı Şaban Çopuroğlu´da, konuşmasında ?Talas 160 bine yakın nüfusu ile merkezimizde Ak Partimize en fazla oy veren ilçelerimizden biri. Değerli Talas Belediye Başkanıma gayretleri ve Talas´ımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Talas´ımızdan daha fazla oy bekliyoruz. Buradan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Özellikle kadın ve gençlik kollarımıza? dedi.

 Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ise ziyarette yaptığı konuşmada ?Memduh Başkanımız bizim ağabeyimiz ve değerli büyüğümüz. Kayseri´ye yaptıkları ortada. Bizler bu çıktığı kutlu yolda her zaman destekçisi olacağız. Her zaman yanında olduğumuz uda bildirmek istiyorum. Kendisine bu çıktığı yolda da başarılar diliyorum? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti