BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

2019´DAN UMUTLU

Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, yeni umutlar ve heyecanlarla karşılanan 2019 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

2018 yılının cazibe merkezi Melikgazi´nin yatırım ve hizmet dolu yıllarından biri olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç Kayseri´de 2023 yılının heyecanı ve şevki ile daha da ileriye götürecek projelerin temellerinin 2019 yılında atılacağını, altyapıda, şehircilikte, kentsel dönüşümde, kültürde, sanatta, sağlık ve sporda büyük yatırımların şehri adeta kuşatacağını ifade etti.

Bölgesel değer ve ürünler ile tarım ve hayvancılık gibi kırsal kesime yapılacak tarımlar ile bir bütün şehir Kayseri olarak planlama yapıldığını kaydeden Başkan Büyükkılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

?2018 yılında yaptığımız çalışmalarla, gerçekleştirdiğimiz köklü değişim ve dönüşüm hamleleriyle Melikgazi, Anadolu´da örnek ve referans belediye olmuştur. Alt yapı, imar ve fen işleri gibi fiziki belediyecilik anlayışından öte sosyal belediyeciliği de ön plana alarak şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla Kayserimiz için gerekli olan her şeyi yapmak için gerekli projeler hazırlandı. Melikgazi de 2017 yılında önemli sosyal ve fiziki çalışmaları hayata geçirmenin mutluluğunu yaşarken; 2019 yılında da Kayserimizin ihtiyaç duyduğu yatırımları hemşerilerimizin desteği ile gerçekleştireceğiz.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi