BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ BAŞARILI PROJELERİNİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ BAŞARILI PROJELERİNİ

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISINDA PAYLAŞACAK?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti 4. Bölge Yerel Yönetimler toplantısının 18-20 Kasım Tarihleri arasında yapılacağını ve Gaziantep ilinde yapılacak olan Bölge Toplantısında Melikgazi Belediyesince başarı ile uygulanmış projelerin anlatılacağını duyurdu?
Melikgazi Belediyesi olarak bölgemizde yer alan tarihi Gesi ilkokul binası, jandarma mektebinin ve Bezirhane ile Büyükince konağını koruma altına alındığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, tarihi yapı ve binalar ile doğal alanların sahip çıkılarak hem tarihi koruma altına alınmakta olduğunu hem de gelecek kuşaklara miras devredildiğini belirtti.
Gaziantep toplantısında Kayseri tarihi varlıkları içerisinde yer alan Gesi ilkokul binası, jandarma mektebinin ve Bezirhane ile Büyükince konağını, Germir ve Tavlusun Sit Alanları, Kayseri İpek Yolu Güzergâhı Islah Projesi çalışmalarının anlatılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti: "AK Parti 4. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı 18 Kasım Cumartesi günü Gaziantep´te yapılacak. 11 ilden 167 belediyenin katılacağı değerlendirme ve istişare toplantısına AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 4. Bölge Koordinatörü ve Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel ev sahipliği yapacak. 3 gün sürecek olan toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Ak Parti Genel merkez yöneticileri iştirak edecektir. Bu toplantı da görsel ve slayt eşliğinde Melikgazi Belediyesi olarak ilçe sınırları içersinde yer alan tarihi yapılar anlatılacaktır. Bu yapılar Kayseri´nin olduğu kadar Anadolu´nun bir kültür mirası ve tapusudur. Germir ve Tavlusun Sit Alanları, Kayseri İpek Yolu Güzergâhı Islah Projesi ile ilgili projelerimiz AK Parti 4. Bölge toplantısının Gaziantep ili toplantısında slaytlar eşliğinde anlatılacaktır? değerlendirmesinde bulundu?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"