BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: ?GENÇLİK BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ?

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: ?GENÇLİK BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri´de bu yıl 3´üncüsü gerçekleştirilen İmam Hatip Okulları Spor Oyunları´nın kapanış programına katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri´de bu yıl 3´üncüsü gerçekleştirilen İmam Hatip Okulları Spor Oyunları´nın kapanış programına katıldı. İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanvekili ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan´ın da katıldığı törende bir konuşma yapan Başkan Büyükkılıç, önümüzdeki dönemde gençliğe çok daha fazla önem vereceklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İmam Hatip Okulları Spor Oyunları gibi etkinliklerin önemini vurgulayarak böylesine güzel organizasyonlara emek verenlere teşekkür etti. Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi´ndeki kapanış programında gençliğe hitap eden Başkan Büyükkılıç, ?Gençliği işte böyle alanlarda görmek istiyoruz. Gençliğin sanal alemde kaybolmasını istemiyoruz. Gençliğimizin, kültürün, sanatın, sporun, dostça mücadelenin, kaynaşmanın, paylaşmanın içerisinde olmasını arzu ediyoruz. Çünkü sizler bizim göz bebeğimizsiniz. Sevgili Peygamberimizin hayatı boyunca gayret ettiği inançlı, dindar, ahlaklı ve iffetli bir gençliğin vücut bulmuş halisiniz sizler.  Milli Şairimizi Mehmet Akif Ersoy´un,  ?Âsım´ın nesli, diyordum ya., nesilmiş gerçek; İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek.´ Mısralarında ifade ettiği nesilsiniz. Sizler Fetih neslisiniz. Sizler Diriliş neslisiniz. Sizler, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın;  Türkiye´nin 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirme vazifesini emanet ettiği nesillersiniz. Dolayısıyla sizlerden beklentimiz büyük? değerlendirmesinde bulundu.

Geleceğimiz olan gençlerin daha iyi yetişmesi için azami gayret göstereceklerini de belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Sadece anne babalarınızın değil, ülkemizin ve milletimizin de beklentileri var sizlerden. Bu beklentileri karşılayabilmeniz için bizlere düşen ne varsa hazırız. Gençliğimizle ilgili yapmamız gereken ne varsa, azamisini yapma gayret ve azmindeyiz. Bizler, sizleri birilerinin gördüğü gibi ?Zamane gençliği´ olarak görmüyoruz. Sizlerin ülkenize, bayrağınıza, dininize, vatanınıza, milletinize ne kadar bağlı bir gençlik olduğunuzu biliyoruz. Sizlerin aile bağlarına ne denli önem verdiğinizi biliyoruz. Sizlerin sadece kendi geleceğinizle ilgili değil ülkemizin ve milletimizin geleceği ile ilgili de kaygılar taşıdığınıza yürekten inanıyoruz. İşte bu nedenle çok iyi yetişmenizi istiyoruz. Gelecekte her alanda mücadele gücü yüksek bir nesil olabilmeniz için bugünleri iyi değerlendirmeniz ve donanımlı bireyler olmanız gerekiyor. Bilen, bildiğini kullanan, şer güçlerin oyunlarına gelmeyen ve bu oyunları bozan nesiller olabilmenizin tek yolu her alanda donanımlı olmanızdır. Bizlere düşen de sizlerin her alanda donanımlı olabilmeniz için gece gündüz çalışmaktır. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu amaçlar doğrultusunda gençliğe, gençliğin sorunlarına, eğitime, bilime ve spora yeni dönemde her zamankinden çok daha fazla önem verecektir? diye konuştu.                                              


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi