BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ LİSE ÖĞRENCİLERİ İLE

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ LİSE ÖĞRENCİLERİ İLE

DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE ÇIKTI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ile birlikte Melikgazi Belediye Personeli ile Kilim Sosyal Bilimler Lisesi 11. sınıf öğrencilerin katıldığı moral günleri çerçevesinde sabah ve doğa yürüyüşü gerçekleştirdiklerini söyledi.
Eğitime önem verdiklerini okul binaları inşa ettiklerini ancak önemli olan öğrencilerin motivasyonu olduğunu bu açıdan belediye eğitim işbirliği içerisinde öğrenciler ile birlikte Ali DAĞI´nda sabah yürüyüşü yaptıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ?Yoğun iş programın da çalışanlarımıza ve öğrencilere de sınav öncesi moral sağlamak istedik. Bu amaç ile bugün belediye çalışanları ile Kilim Sosyal Bilimler öğrencilerin iştirak ettiği sabah sporu ve doğa yürüyüşü yaptık. Belediye çalışanları ile öğrencilerin ve eğitim camiasının birbirini tanımaları, sohbet etmeleri hem de bir nebze de olsa eğlenmelerine yardımcı olmak için doğa yürüyüşleri şeklinde gerçekleştiriyoruz. Bu tür etkinlikler ile hem bireylerin daha iyi tanışması, hem birimler arasında kaynaşma hem de genel çalışma temposunu yükseltme açısından büyük faydası olmaktadır.? dedi.
Ali Dağ mevkisinde gerçekleştiren sabah sporu ve doğa yürüyüşüne katılan belediye çalışanları ve öğrenciler ile sohbet eden ve onlar ile birlikte spor yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, arkadaşlık ilişkilerinin iş başarısında büyük etkisi olduğunu çalışmalara ivme kazandırdığını sözlerine ekledi.
Doğa yürüyüşüne katılan öğrencilerde bu güzel organizasyondan dolayı Başkan Memduh Büyükkılıç´a teşekkür ederek derslerimizden fırsat buldukça bundan sonra bu parkurda yürüyüş yapacaklarını söylediler.
Melikgazi Belediyesi tarafından, yürüyüşe katılan öğrencilere belediye yemekhanesinde sabah kahvaltısı ikramında bulunuldu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor