BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ VE EKİBİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ VE EKİBİ

GESİ KAYABAĞ MAHALLE HALKI İLE BİRARAYA GELDİ

Gesi Kayabağ Mahallesi´nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, Gesi Kayabağ Mahallesi´nde son yıllarda şekillendiğini ve imarlaştığını bu açıdan şehrin hem tarih yapıları, hem doğal yapısı hem de gelişen mahalleleri arasında yer aldığını söyledi.
Gesi Kayabağ Mahalle gezisine AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da katıldı. Gesi Kayabağ Mahallesi´nde bu yıl gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Memduh Büyükkılıç, bölgenin barındırdığı nüfus, yerel ve tarihsel yapıları yanında doğal yapısı ile Melikgazi için farklı bir yaşam alanı olduğunu kaydetti. İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımların yapıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi hizmetleri her yerde ilkesi ile çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bugün Gesi Kayabağ Mahalle halkı ile beraberiz ve tatlı ikramımız Gesi Kayabağ mahalle halkına yapılmaktadır. İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Gesi Kayabağ Mahallesi kendine özgün mimari yapıları olan ve tarihsel ile yapıları ile çevresi ile bütünleşmiş bir semtimizdir. Şehrimizin otantik mahalleleri arasında yer alan Gesi Kayabağ Mahallesi gelişime açık bir mahallemizdir? dedi.
Mahallede bulunan fırın, şarküteri ve manav esnafı ile sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Gesi Kayabağ Mahallesi´nde yer alan gençlerin ve öğrencilerin yoğun sevgi gösterilerinde bulunmasına karşılık onlara tatlısı ikramında bulundu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor