BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ VE TANER YILDIZ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ VE TANER YILDIZ

KAZIM KARABEKİR MAHALLE HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Melikgazi İlçe sınırları içerisinde yer alan Kazımkarabekir Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmasına başladıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahalle halkı ile düzenlediği toplantıda mahalle halkına teknik bilgiler ile çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Önceki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız´ın da katıldığı toplantıda Başkan Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesinin gerçekleştirilecek proje ile cazibe merkezi olacağını ve mahalle halkının hak ettiğini sosyal yaşama kavuşacaklarını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
?Melikgazi Belediyesi olarak şehirleşmeye büyük önem veriyoruz. 20 yıldır uygulanan çalışmalar ile Melikgazi İlçesi bir cazibe ve örnek şehir olmuştur. Çalışmaların sonuçları ortada Köşk, Yenimahalle, Melikgazi, Yıldırım Beyazıt mahalleleri bugün şehrin yüksek katlı modern binaların yer aldığı alanlardır. Şimdi bu çalışmayı şehrimizin batı bölümünde gerçekleştiriyoruz. Başlangıç yeri de Küçükali ve Anbar Mahallelerinde başladık. Şimdi sıra Kazımkarabekir Mahallesindedir. Kazımkarabekir Mahallesinde oturan veya mülkü olanlarda bir toplantı gerçekleştirerek bir araya geldik. Yapacaklarımızı anlattık, kafalarında soru işareti olan soruları yanıtladık ve herkesi bilgilendirdik. İnşallah bu ilkbahar da temellerini atacağız?
Kazımkarabekir Mahallesinin bir devamı olduğunu ve çalışmanın Anbar Mahallesine kadar uzanacağını kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir´in yeni planlamasında modern, sağlıklı ve planlı yapılaşma olacağını, yüzme havuzlu, çocuk oyun alanları, otoparkları ve yeşil alanları ile bir site şeklinde şehir planı uygulanacağını sözlerine ekledi.
Kazımkarabekir Mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtım ve bilgilendirme toplantısına katılan mahalle halkı Başkan Memduh Büyükkılıç´a ?Sana güveniyoruz, seninleyiz? diyerek bir an önce çalışmaların başlatılmasını istedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı