BAŞKAN BÜYÜKKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKKILIÇ

YILIDIRIM BEYAZIT O.O. KAMPÜS SÖZÜ VERDİ?

   Yenimahalle semtinde bulunan Yıldırım Beyazıt Ortaokulunu gezerek incelemelerde bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, okul gezisinde beden eğitimi dersine konuk olarak öğrenciler ile sohbet etti ve Yıldırım Beyazıt Ortaokulunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak bir çalışma yapılarak ilk ve ortaokulunun bulunduğu alanda yeni örnek yatırım ile ?KAMPÜS OKUL´ Projesini gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.
Eğitim ve eğitimcinin dostu bir belediye olarak okulların yetersiz olduğu bölgelerde belediye olarak okul binası yaparak eğitimin hizmetine sunduklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu ziyaretinde 6,7. ve 8. Sınıf öğrencilerinin derslerine iştirak ederek eğitim şartları ve okul binası hakkında öğrencilerin fikirlerini aldı. Okul yöneticileri ile bir süre görüşen ve okul arazisi hakkında bilgi alarak bu çevrede yeni bir eğitim kampüsüne ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti? ?Sevgili öğrenciler başarının tek bir yolu vardır. Düzenli, günübirlik çalışmaktır. Sizler için eğitim kurumlarına yatırım yapıyoruz. Yeni okullar inşa ediyoruz. Daha önce yapılmış okul binalarını yeniliyor veya yetersiz ise ek binalar yapıyoruz. Sonuçta biz öğrencilerin daha rahat mekanlarda ve sınıflarda eğitim almanız için bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Eğitimde başarı ile ülke kalkınması arasında yakın bir ilişki vardır. Bu açıdan Melikgazi Belediyesi olarak eğitimin ve eğitimcinin dostu olarak hiçbir hizmetten ve yatırımdan kaçınmıyoruz. Yıldırım Beyazıt Ortaokulunda bulunan eksiklikleri gidereceğiz. Bu bölgede yeni bir yapılanmayı başlatacağız ?
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Yenimahalle semtinde bulunan Yıldırım Beyazıt Ortaokulunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak bir çalışma yapılarak ilk ve ortaokulunun bulunduğu alanda yeni örnek yatırdım ile KAMPÜS OKUL Projesini gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor