BAŞKAN ÇELİK,

BAŞKAN ÇELİK,

AK PARTİ TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ ...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti il ve ilçe teşkilatları ile kadın ve gençlik kollarını ziyaret etti. Başbakan Binali Yıldırım´ın 2 Nisan Kayseri Mitingi ve 16 Nisan referandumuma yönelik çalışmaları nedeniyle tüm teşkilat mensuplarını tebrik eden Başkan Çelik, Kayseri mitingindeki coşku ve heyecanın 16 Nisan referandumunun müjdecisi olduğunu söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilk ziyaretini AK Parti İl Başkanlığına yaptı. İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Başkan Çelik, yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Ak Parti teşkilatlarının çok diri bir çalışma gerçekleştirdiğini ve sürekli sahalarda olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, ?Sizlerle birlikte kapı kapı dolaşıyoruz. Genel merkezden gelen dostlarımız sürekli Kayseri teşkilatının dinamikliğini dile getiriyorlar. Türkiye ortalamasının üzerinde çalışan bir teşkilatımız var. Başbakanımızın Kayseri mitinginde de olağanüstü bir performans gösterdiniz. Çok güçlü bir miting yaptık. Başbakanımız da mitingi çok başarılı buldu. Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Meydandaki coşku ve kalabalık 16 Nisan´ın görüntüsünü gösterdi? dedi.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de Başkan Çelik´e nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ederek ?Sayın Başkanım sizler de bu çalışmanın bir parçasısınız. Çalışmaların mutlaka bir yerinde varsınız. Mitingimizde alana giren ve giremeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Onların katkılarıyla güzel bir miting düzenledik. Başarılı olabildiysek ve sizlerin takdirini kazanabildiysek ne mutlu. Teşkilat olarak Kayseri´yi Türkiye´de ilk sıralara getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ziyaretinizden çok mutlu olduk? diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, daha sonra AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasan Köksal ve ekibini ziyaret etti. Seçim koordinasyon merkezinin çok güzel çalıştığını ve bu çalışmalardan yüksek verim alındığını belirten Başkan Çelik, tüm ekibe fedakarca çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. SKM Başkanı Hasan Köksal da, yaptıkları çalışmaların takdir ediliyor olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ziyaretlerini AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı ile sürdürdü. İlçe Başkanı Muammer Kılıç ile bir süre sohbet eden Başkan Çelik, ?Kurucu ilçe başkanlığını yaptığım teşkilatta bulunmanın heyecanı içindeyim. İnşallah yaptığınız çalışmalar sandıklara yansıyacak ve anayasa değişikliği Kayseri´den açık ara evet ile geçecek? dedi. İlçe Başkanı Muammer Kılıç da, ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, ?18 maddelik anayasa değişikliğini anlatmak bizim için bir vebal olduğu düşüncesiyle çalışıyoruz? diye konuştu.
Başkan Mustafa Çelik, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu´nu da ziyaret etti. Ziyarete Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu da katıldı.
Teşkilatların propaganda dönemi başladığından bu yana düzenli, planlı ve programlı bir çalışma yürüttüğünü ifade eden Başkan Çelik, ?Çalışmalarınızın sonucunu mitingde gördük. Adeta 16 Nisan akşamının müjdecisiydi. Meydandaki coşku teşkilatların çalışmalarının bir sonucuydu? dedi. İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu da, aile anlayışı içinde özveriyle çalıştıklarını belirterek ?Bizler de sizlere bize rehberlik ve önderlik ettiğiniz için teşekkür ediyoruz? dedi. Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu da yaptıkları çalışmalar nedeniyle tüm teşkilatları kutladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, AK Parti İl Kadın Kolları´nı da ziyaret ederek Başkan Sevilay İlkentapar ve kadın kolları üyeleriyle görüştü. Planlı ve disiplinli bir çalışma yürüten AK Parti Kadın Kollarını tebrik eden Başkan Çelik, ?Takdire şayan bir çalışma yapıyorsunuz. Bunun da sandıklara yansıyacağını biliyoruz? dedi. İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar da ?Halkımızın belediyecilikteki çalışmalarınız nedeniyle bizlere teveccühü var. Gittiğimiz yerlere sizlerin selamını götürüyoruz ve kapılar bize açılıyor? diye konuştu.
Başkan Mustafa Çelik, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tevfik Kürtüncü ve ekibi ile de görüştü. Gençlik Kolları Başkanı Tevfik Kürtüncü, yeni Türkiye´nin temellerini atacak olan anayasa değişikliğine katkıda bulunmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Mustafa Çelik de AK Partili gençlerin, gençliğin dinamizmi ve azmiyle her yerde var olduğunu vurgulayarak, ?Referandum ve Kayseri mitingi için yapılan çalışmalarda gençlerimizin katkısı büyük. Sayın Başbakanımız da mitingde Kayseri´deki enerjiyi hissetti? şeklinde konuştu ve tüm teşkilat mensuplarını yaptıkları çalışmalar nedeniyle tebrik etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı