BAŞKAN ÇELİK:

BAŞKAN ÇELİK:

?YONCA YAPRAĞI HIZLA TAMAMLANIYOR?

   Büyükşehir Belediyesi Kocasinan Bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşaklardan Karayolları Kavşağı´ndan sonra NATO Kavşağı´nı da bitirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceleyerek köprülü kavşağın son durumu hakkında bilgi aldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, NATO Kavşağı´na Yonca Yaprağı şeklinde yapılan kavşak düzenlemesinin son durumunu yerinde gördü. Başkan Mustafa Çelik, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ile birlikte çalışmaların son durumuna ilişkin bilgi aldı. Kocasinan Bulvarı üzerindeki trafik akışının güvenli ve kesintisiz bir şekilde sağlanabilmesi için planlanan kavşak düzenlemelerinden biri olan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Kocasinan Bulvarı´nın kesiştiği kavşak, yonca yaprağı modeliyle yapılıyor. Yonca Yaprağı modeli kapsamında Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerine köprü inşa ediliyor. Mevlana Mahallesi´ne geçişi sağlayan tren yolu, Kocasinan Bulvarı Kavşağı ve Bozantı Caddesi bu köprü ile geçilebilecek. Köprünün toplam uzunluğu 650 m. üst platform genişliği ise 21 m. oluyor. Bu köprüye yonca yaprağı modeli ile yay şeklinde bağlantı köprüleri yapılıyor. Yonca kısımda toplam uzunluk 500 m. bağlantı bölgelerinde platform genişliği ise 27 m. oluyor.
Karayolları Kavşağı´nı halkın hizmetine açarak trafikte büyük rahatlama sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı´ndaki ikinci büyük projeyi de kısa sürede hizmete sokmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Bulvarı´ndaki incelemelerinin ardından Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ile birlikte Sanayi Odası binası yanına yapılan Ticaret Odası hizmet binası inşaatına geçti. Başkan Çelik, inşaatın son durumu ile ilgili bilgi aldı.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor