BAŞKAN ÇELİK

BAŞKAN ÇELİK

YUVARLAK MASA ETRAFINDA AKADEMİSYENLERİ TOPLADI?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin dinamiklerinin görüşlerini aldığı Yuvarlak Masa Toplantılarının 7´incisini akademik çevre ile yaptı. Üniversitelerin rektör ve dekanlarının katıldığı toplantıda şehirle ilgili görüşler dile getirildi. Başkan Çelik, şehir için kaygı duyan tüm yönetim dinamiklerinin görüşlerini almak istediklerini vurguladı?
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in başlatmış olduğu Yuvarlak Masa Toplantılarının 7´incisine Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, Abdullah Gül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oya Yerin, Yönetim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Yılmaz ve Melikşah Üniversitesi Senato Üyesi Prof. Dr. Bilal Vatansever ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.
Toplantının başında Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve yapacağı yatırımlar hakkında bilgiler veren Başkan Mustafa Çelik, şehri planlarken görüşünden faydalanmak istediklerini söyledi. Katılımcı anlayışını benimsediklerini dile getiren Başkan Çelik, "Bu şehirde sadece biz yaşamıyoruz. Bu kentte yaşayan birçok kesim var. Dolayısıyla her kesimin görüşlerini almak istiyoruz. Herkesin fikrini almayı, kentle ilgili kaygı duyan tüm yönetim dinamiklerinin görüşlerini öğrenmeyi arzu ediyoruz. Bu yüzden Yuvarlak Masa Çalıştaylarını düzenledik. Bu şehri tasarlarken herkesin aklına ihtiyacımız var. Şimdiye kadar ekip çalışması yaptık, bundan sonra da ekip çalışması yapacağız" değerlendirmesinde bulundu?



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı