BAŞKAN ÇELİK

BAŞKAN ÇELİK

PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bayram sonrası ilk mesai gününde personelle bayramlaştı. Başkan Çelik, gayretli çalışmaları nedeniyle personele teşekkür etti ve nice bayramlara sağlık ve huzur içerisinde ulaşma temennisinde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, mesai saatinin başlamasıyla birlikte önce Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı´nda personelle bayramlaştı. Daire başkanları, müdürler ve tüm personelle tek tek bayramlaşan Başkan Çelik, çalışanlarla birlikte simit ve peynirle kahvaltı yaptı. Personelle sohbet eden Başkan Mustafa Çelik, bayram tatilini nasıl geçirdiklerini sordu.
Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı´nda personele hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, kazasız belasız nice bayramlar temennisinde bulundu. Ramazan ayının bir yenilenme ayı olduğunu da belirten Başkan Çelik, "Rabbim huzur içinde kazasız belasız nice bayramlara eriştirsin. Bayramlar eş dost ve akrabaların bir araya gelmesine de vesile oluyor. Allah bu birliğimizi bozmasın. Ramazan ayı bir anlamda yenilenme ayıdır. İnşallah Ramazan ayının verdiği yenilenmeyle çok daha şevkle çalışacağız. Yaptığınız çalışmalar nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı gayretle çalışacağınızdan eminim" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik daha sonra belediye hizmet binasında çalışan personelle bayramlaştı. Belediye içersindeki tüm birimleri tek tek gezen Başkan Mustafa Çelik, daha nice bayramlara sağlıkla ulaşılması temennisinde bulundu



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da