BAŞKAN ÇELİK,

BAŞKAN ÇELİK,

İNSAN KAYNAKLARINI MASAYA YATIRDI?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhuriyet Meydanı´nda gece boyunca tuttuğu demokrasi nöbetinin ardından Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde bir dizi toplantılar yaptı. Belediyenin tüm şirketlerine giden Başkan Çelik, hem yatırımlarla ilgili bilgi aldı hem de personel politikalarını masaya yatırdı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, gün boyunca Büyükşehir´e bağlı KASKİ Genel Müdürlüğü ile Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi, KAYTUR, BEF, İmar A.Ş., Ulaşım A.Ş., Spor A.Ş. ve Erciyes A.Ş.´de bir dizi toplantı yaptı. Şirketleri tek tek ziyaret eden Başkan Çelik, öncelikle şirketlerin personel durumunu masaya yatırdı. Tüm şirketlerdeki insan kaynakları ve personel durumuna ilişkin bilgiler alan Başkan Çelik, bu konuda yapılacak çalışmalar hakkında ilgili yöneticilere talimatlar verdi. KAYTUR ile başladığı toplantıları gün boyunca tüm şirketlerde sürdüren Başkan Çelik, detaylı bir çalışma yaptı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, şirketlerde ayrıca yeni projeler ve devam eden yatırımları da masaya yatırdı. Her şirkette yatırım ve projelere ilişkin toplantılar yapan Başkan Mustafa Çelik, hali hazırda devam eden yatırımların son durumu ve yeni projelere ilişkin brifingler aldı.
Başkan Çelik, KASKİ Genel Müdürlüğü´nde toplantıların yanı sıra içme suyu şebekesinin SCADA sistemiyle takip edildiği birimde de incelemelerde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ