BAŞKAN ÇELİK:

BAŞKAN ÇELİK:

"İKİNCİ BİR EMRE KADAR NÖBETTEYİZ"

Başkan Çelik, demokrasi nöbetinin on ikinci gününde de Cumhuriyet Meydanı´ndaki hemşehrileri arasındaydı? Alanı dolduran Kayserililere seslenen Başkan Çelik, ikinci bir emir gelene kadar nöbete devam edeceklerini kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, demokrasi nöbetinin on ikinci gününde Cumhuriyet Meydanı´nı dolduran on binlere seslendi. Başkan Çelik, ikinci bir emre kadar demokrasi nöbetine devam edeceklerini belirtti.
Demokrasi nöbetinin on ikinci gününde şehitlerimiz ve ülkemiz için dualar edildi. Kayseri´deki demokrasi nöbetine İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu da katıldı. "Nöbetiniz mübarek olsun" diyerek sözlerine başlayan Döngeloğlu, darbe girişimini yapan hainlere ve terör örgütünün başına seslenerek "Bu millet size ne istediniz de vermedi ey ahlaksız ve ruhsuz hain. Ne derdiniz var bu Türk milletiyle" ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, Ömer Döngeloğlu ile birlikte halkı selamladıktan sonra bir konuşma yaptı ve "Hamdolsun Kayseri´deki demokrasi nöbeti ilk günkü heyecan ile devam ediyor" dedi. Ülkemizin büyük bir bela atlattığını belirten Başkan Çelik, bu belanın milletimizin dik duruşu sayesinde def edildiğini söyledi. Başkan Çelik, ikinci bir emir gelene kadar nöbete devam edeceklerini kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, konuşmasının ardından önce Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, daha sonra da Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte meydanın dört bir köşesini gezerek demokrasi nöbeti tutan hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Çelik ayrıca demokrasi nöbetine teşkilat olarak gelen AK Parti Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçe yönetimleriyle de bir araya gelerek sohbet etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi