BAŞKAN ÇELİK

BAŞKAN ÇELİK

"MİLLİ MÜCADELE RUHUNU KAYBETMEYECEĞİZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Başkan Çelik, milli mücadele ruhunu asla kaybetmeden vatanımıza kasteden hainlere karşı her zaman dik duracağımızın mesajını verdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Türk Milleti´nin bir ve beraber olduğunda iç ve dış her türlü saldırıyı bertaraf ettiğini belirtti ve bu mücadele gücünün Türk Milleti´nin genlerinde var olduğunu söyledi. Bağımsızlığımız söz konusu olduğunda gösterdiğimiz azim ve kararlılığın, her türlü düşmanı dize getirecek güç ve kuvvette olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, "Tarihimiz bir ve beraberliğimizin zaferlerle süslendiği altın sayfalarla doludur. Bugün ve yarın da ihtiyacımız olan tek şey milli mücadele ruhunu kaybetmemektir" değerlendirmesinde bulundu?
93 yıl önce bugün Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşları tarafından millet iradesi üzerine bina edilen genç cumhuriyetin temellerinin atıldığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Cumhuriyetten ve cumhuriyetin getirdiği millet iradesinden asla taviz verilmeyeceğini kaydetti. "Dün atalarımızın omuz omuza vererek bizlere armağan ettiği millet iradesine dayanan bu güzel ülkeyi, bugün de bizler omuz omuza vererek koruyup daha güçlü hale getirmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" diyen Başkan Mustafa Çelik, aziz Türk Milleti´nin 15 Temmuz sürecinde milli iradeye nasıl sahip çıktığını tüm dünyaya gösterdiğini vurguladı?.
Cumhuriyetin ruhuna ihanet eden hainlerin bu ülkede işinin olamayacağını, dış güçlerin de aziz vatanımızla ilgili hain emellerine asla ulaşamayacağını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Birlik beraberlik içinde bugünlere getirdiğimiz Türkiye Cumhuriyeti´ni 2023 hedeflerine yine aynı ruhla taşıyacağız. Bize armağan edilen bu vatanı ve en büyük mirasımız olan Cumhuriyeti, hayatımız pahasına koruyup kollayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere tüm arkadaşlarını ve bu ülke için bugüne kadar can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimizi şükranla yad ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız yaşayanlara ve yaşatanlara kutlu olsun" diye konuştu.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor