BAŞKAN ÇELİK´TEN KAYSERİSPOR ÇAĞRISI

BAŞKAN ÇELİK´TEN KAYSERİSPOR ÇAĞRISI

?HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN?.

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor Kulübü´nün ara transfer yapabilmesi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile lisans sorununu çözebilmesi için gerekli olan 12 milyon ile oyunculara acilen dağıtılacak para konusunda herkesin elini taşın altına koymasını istedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentteki medya kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri ile bir araya geldi. Kayseri´nin marka şehir olması için spor kulüplerine sahip çıkılmasını gerektiğinin altını çizdi.
?HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN?
Kayserispor ve Erciyesspor´un yanı sıra kayak ve okçuluk gibi dallardaki yatırımlara da değinen Çelik, sarı-kırmızılı kulübün başkan adayı tarafından açıklanan mali tablonun Kayserispor´daki durumu ortaya koyduğuna değindi.
Başkan Çelik, yaptığı değerlendirmede şöyle dedi:
?Bu güne kadar takımı öyle yâda böyle yöneten bir grup vardı. O grup bizden bu kadar, yeter biraz da başkaları yönetsin dedi. Koca şehirden hadi arkadaş deyince maddi durum nedeniyle kimse çıkmadı. Kentin yöneticileri olarak bir arkadaşa görev verildi. Bu vekâlet 19 Aralık´ta, resmiyete dönüşecek. Kayserispor´un geleceği, belediyenin bir görevi olarak algılanıyor. Belediye olarak biz kanunların el verdiği ölçüde yardım yaparız. Ama ortaya aciliyet isteyen bir durum var. Kendisi doktor olan başkan adayı Erol Bedir, mevcut duruma teşhisi koyup, reçeteyi yazmış. Hastanın ayağa kalkması için ilaç parasına, tedavi parasına ihtiyaç var. Herkes elini taşın altına koymalı. Kayseri halkı, kamu kurum kuruluşları, belediyeler, odalar ve STK´lar bu fotoğrafı iyi okumalı. Kentte yaşayanlar, İstanbul´daki hemşerilerimiz ve yurt dışındaki gurbetçilerimiz olmak üzere herkesin desteğini bekliyoruz. Kayserispor hepimizin derdi olmalıdır. Bu takımın kaygısını herkes taşımalıdır.?
Başkan Çelik ayrıca başkan adayı Erol Bedir´le yaptıkları görüşmedeki önemli konu başlıklarını paylaştıklarını belirterek sözlerine şunları ekledi: ?Kayserispor başkan adayı Erol Bedir, Antalya kampında bulunan oyuncuların ve ara transfer için gerekli para ve TFF´deki lisansla ilgili maddi sorunu kısa sürede çözeceklerini söyledi. Bedir, Kayserispor´a herkes sahip çıkarsa kısa süreli sorunlarımızı öncelikle, diğerlerini daha sonra çözecek güce sahibiz. Kayseri, ortadaki mevcut borcun altından sanıyorum kalkacaktır. Süper Lig´de maddi açıdan bizden daha zor durumda olan kulüpler var. İlk planda TFF ile sorunumuzu çözersek, takıma kimsenin ummadığı oyuncuları kazandıracağız.´

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti