BAŞKAN ÇELİK, YENİ YÖNETİMİ KUTLADI

BAŞKAN ÇELİK, YENİ YÖNETİMİ KUTLADI

?TÜM HALKIMIZI KAYSERİSPOR´A VE YENİ YÖNETİMİNE DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM ...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik sosyal medya hesabından Kayserispor´da yeni seçilen yönetimi kutlayarak tük Kayseri´nin destek vermesini istedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Kayserispor´da yeni oluşan yönetimi kutladı. Başkan Çelik kongreye şehir dışında olduğu için katılamadığını belirterek, tüm şehrin yeni yönetime gereken desteği vermesini istedi. Başkan Çelik sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi: ?Şehir dışında olduğum için katılma fırsatı bulamadığım Kayserisporumuzun kongresi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilmiştir. Kulübümüz üyeleri şehrimize yakışan bir vakarda olağanüstü kongreyi yaparak Dr. Erol Bedir başkanlığında yeni yönetimi belirlemiştir. Kayserispor´un yeni başkanı Erol Bedir ve yönetiminde yer alan arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum.
Böyle bir dönemde üstlenmiş oldukları görevi başarıyla gerçekleştireceklerine ve Kayserisporumuzu hak ettiği yere getireceklerine yürekten inanıyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kayserispor´a elimizden gelen desteğin azamisini vereceğimizden kimsenin endişesi olmasın. Bu vesileyle başta şehrimizdeki yönetim dinamikleri olmak üzere tüm halkımızı Kayserispor´a ve yeni yönetimine destek vermeye davet ediyorum. Kongremiz şehrimize ve Kayserisporumuza hayırlı uğurlu olsun? dedi.

(Mustafa GÜRBÜZ)

 

 



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı