BAŞKAN ÇELİK,

BAŞKAN ÇELİK,

AĞRILILAR İLE KARS, ARDAHAN, IĞDIRLILAR DERNEĞİ´NİN GECESİNE KATILDI ?EVET DİYEREK MEMLEKETİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ? ...

?EVET DİYEREK MEMLEKETİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Ağrılılar Derneği ile Kars, Ardahan ve Iğdırlılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. Gecede belediye yatırımları açısından 2016 ve 2017 yılını değerlendiren Başkan Çelik, 16 Nisan referandumuna da değinerek, ?Referandumda ?evet´ diyerek memleketimize sahip çıkacağız? dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros ile Kars, Ardahan, Iğdırlılar Derneği Başkanı Aytaç Kırmızıtaş tarafından karşılandı.

Gecede yaptığı konuşmada 2016 yılında ülkemizin olabilecek her türlü hainliği ve kötülüğü yaşadığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ?Ülkemiz tüm bu hainliklere rağmen %3 dolayında büyüme yaşadı. Bu büyümenin bir benzerini Kayseri´de de bizler yaptık. Hiç boş durmadan koşturduk ve 550 milyon TL´lik yatırım yaptık. 15 Temmuz hain girişimine rağmen büyümeyi sürdürdük. 2017´de de aynı hızla yatırımlarımıza devam edeceğiz. Son bir aydır hemen her gün temel atma ve açılış törenlerimiz oluyor. Yılsonuna kadar böyle devam edeceğiz. Bu yıl 1,2 milyar TL´lik yatırıma başlayacağız? dedi.

Konuşmasında 16 Nisan referandumuna da değinen Başkan Çelik, ?15 Temmuz´da nasıl meydanlara çıkarak memleketimize sahip çıktıysak 16 Nisan´da da ?evet´ diyerek memleketimize sahip çıkacağız? diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de yapılan anayasa değişikliğinin maddelerine değinerek referandumun ülkemiz için önemini vurguladı. Bakan Özhaseki, anayasa değişikliği oylamasında Kayseri´den güçlü bir ?evet´ beklediğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros, Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik´e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”