BAŞKAN ÇELİK

BAŞKAN ÇELİK

ASKON BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR KURULUŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ASKON Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu ile istişare toplantısına ev sahipliği yaptı. 


Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile yapacakları etkinlikler nedeniyle istişarede bulundu.


ASKON´un Kayseri´deki çalışmaları hakkında bilgi veren Özcan, konuşmasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin geçen hafta düzenlediği Kitap Fuarı´na da değindi. Kayseri´nin tanıtım ve sosyal belediyecilik açısından en başarılı programlardan birisini yaptığını ifade eden Özcan, ?Kitap fuarı hakikaten güzel bir fuar oldu. Gerek Kayseri´de gerekse ulusal camiada ses getirdi. Bu anlamda size çok teşekkür ediyoruz. Kayserimizin büyük bir açığını kapattınız? dedi.


ASKON´un geçmişi ve yapısı itibariyle ülkenin önemli bir kuruluşu olduğunu ifade eden Başkan Çelik, Kayseri ile ilgili her güzel projeyi desteklemeye hazır olduklarını, ASKON camiasının her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti. Başkan Çelik, "İki yıl evvel ASKON heyetiyle yapmış oldukları toplantıda ASKON´dan beklentilerimizi dile getirmiştik. Şuan görüyoruz ki üzerine düşeni fazlasıyla yapmış şehrimize katkı sağlayacak çalışmalara imza atmaktasınız. Bizlerde bu çalışmalarda sizlerin her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz" diye konuştu.
Toplantıda ASKON Yönetim Kurulu Üyeleri Cevdet Başkal, Emrullah Aksu, Vehbi Dilbaz, Şevket Al, Ömer Koca, M.Akif Say, Hüseyin Saççıoğlu Ve Başkan Ali Özcan Hazır bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi