BAŞKAN ÇELİK

BAŞKAN ÇELİK

OSB TALAS YOLUNU İNCELEDİ

Büyükşehir Belediyesi, Kayseri´ye şehir merkezi trafiğini rahatlatacak önemli bir yol daha kazandırıyor. Talas´ı Organize Sanayi´ye bağlayacak olan yol ve bu yolda yapılacak katlı kavşaklarla ilgili teknik toplantılara katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, halen sahada süren yoğun çalışmaları da yerinde takip etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Bölgesi´ne kazandırdığı Bekir Yıldız Bulvarı ve Melikgazi Bölgesi´nde yapımı devam eden Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı gibi şehir merkezindeki trafiği büyük ölçüde rahatlatacak alternatif yollara bir yenisini daha ekliyor. Başkan Çelik, Talas-Hisarcık-Hacılar-OSB yolu ve bu yolda yapılacak sanat yapılarıyla ilgili teknik toplantı yaptı. Toplantıda yol güzergahı, güzergahtaki ana yollardan kesintisiz geçiş için yapılacak olan katlı kavşaklar ve diğer teknik konular ele alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yol açma çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi ekiplerini de ziyaret etti ve yapılan çalışmaların son durumunu yerinde gördü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Organize Sanayi´yi Talas´a bağlayacak olan 11 kilometrelik yolla Kayseri´ye önemli bir alternatif bulvar daha kazandıracaklarını söyledi. Yolun 30 metre genişliğinde 3x3 şeritlik bir yol olacağını ifade eden Başkan Çelik, ?Yolun toprak işlerine ekiplerimiz başladı ve yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Yapacağımız yol ile Talas´tan OSB´ye gidenler ya da OSB´den Talas´a gidecek olanlar şehir içi trafiğine hiç girmeden ve yoğunluğun yaşandığı Kartal Kavşağı´nı hiç kullanmadan ulaşımlarını sağlayabilecekler. Böylece Kartal Kavşağı´nın trafik yükünü de büyük ölçüde almış olacağız. OSB´yi Hacılar ve Eskişehir Bağları üzerinden Hisarcık Yolu ve Talas´a bağlayacağımız yol üzerindeki ana arterleri köprülü kavşaklarla geçeceğiz. Bu yolu çok hızlı bir şekilde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"