BAŞKAN ÇELİK,

BAŞKAN ÇELİK,

?TÜRK MİLLETİ DESTANLAR YAZMAYA DEVAM EDECEK?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çanakkale Zaferi´nin yıldönümünde yaptığı açıklamada Türk milletinin tarih boyunca olduğu gibi bundan sonra da hainlere ve şer güçlere hak ettiği cevabı vereceğini söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada Türk Milleti´nin gönlünden, kalbinden ve tüm benliğinden vatan ve millet aşkının sökülemeyeceğini belirtti.

Aziz milletimizin tarihin her döneminde vatanını canından aziz bildiğini ve konu vatan olunca koşa koşa ölüme gittiğini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, ?Böyle bir milletin diz çöktürülmesi asla mümkün olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Bir ve beraber olduğumuzda ne denli güçlü olduğumuzu Çanakkale Destanı ile dünyaya gösterdik. Bu destan sadece ülkemizin değil dünya tarihinin en büyük destanı olmuştur. Vatanımıza göz diken hainler, teröristler ve arkalarındaki şer güçler üzerimize oyun oynamaya devam ettikleri müddetçe Türk Milleti de yeni destanlar yazmaya devam edecektir. Bunu yapacak inancımız da vardır, düşmanlarımızı yerle bir edecek gücümüz de? dedi.

Aziz vatanımızı korumak ve ülkemizi çok daha güçlü hale getirebilmek için tıpkı 103 yıl önce Çanakkale´de olduğu gibi birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, ?Bir ve beraber oldukça Allah´ın izni, milletimizin azmiyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü güçlüğün üstesinden geliriz. Dün Çanakkale´de olduğu gibi bugün de başta Afrin olmak üzere sınır ötesinde ya da sınırlarımız içinde, teröristlerle ve hainlerle yaptığımız mücadelede Allah her zaman yar ve yardımcımızdır. Bu duygularla tarihin en büyük destanını bu millete armağan eden Çanakkale Şehitlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gönlünde vatan ve millet aşkı olan Gazi Milletimizin fertlerini saygıyla selamlıyorum? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı