BAŞKAN ÇELİK

BAŞKAN ÇELİK

TSM KOROSU´NUN KONSERİNE KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, Şehir Tiyatrosu´nda bir konser verdi. Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de izledi ve zaman zaman şarkılara eşlik etti. Başkan Çelik, şehirde sadece fiziki anlamda değil kültür sanat alanında da çok önemli işler yaptıklarını kaydetti?

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Şehir Tiyatrosu´nda ?Yıl Sonu Konseri? verildi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen konseri Başkan Mustafa Çelik de izledi.

Şef Burhan Surluev yönetiminde sahne alan Türk Sanat Müziği Korosu birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de zaman zaman bu şarkılara eşlik etti.

Konser sonunda sahneye çıkan Başkan Mustafa Çelik, koronun tüm üyelerine ve izleyicilere bu güzel akşam nedeniyle teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi´nde 4 yılı dahi doldurmadıklarını; ancak sadece yol, katlı kavşak, sosyal tesisler gibi fiziki yatırımlar anlamda değil şehrin kültür sanatı için de çok önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Çelik, ?Örneğin konservatuvar öğrencisi sayısı 3 bin kişiydi. Biz yeni konservatuvar binasını da açarak öğrenci sayısını 11 bine yükselttik. Kültürel yayınlar çıkardık, okuyan Kayseri için yatırımlar yaptık. Kitap Fuarı ile 680 bin ziyaretçi ağırladık. İstanbul Kitap Fuarı´nı dahi 611 bin kişi gezdi. Her gün 20-30 bin kişinin geldiği Ramazan Sokağı´nı düzenledik. Geçen yıl kültür sanat etkinliklerimizi 600-700 bin kişi izledi? değerlendirmesinde bulundu?

Başkan Çelik, iş hayatının yorgunluğunu alan konser nedeniyle Türk Sanat Müziği Korosu´na teşekkür ederek, Şef Burhan Surluev´e çiçek verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı