Başkan Çelik: ?Bayram Kardeşliktir?

Başkan Çelik: ?Bayram Kardeşliktir?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik, rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan´ı geride bırakmanın hüznünü, bayramı karşılamanın sevincini yaşadığımızı belirtti ve bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştiren en önemli ortak değerlerimizden olduğunu kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bizi biz yapan değerlerin başında bayramlarımızın geldiğini söyledi. Ramazan Bayramı mesajında, en önemli ortak değerlerimizden birisi olan Ramazan Bayramı´nın birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğumuza katkı vermesi dileklerinde bulunan Başkan Çelik, ?Ramazan Bayramı ortak sevinç kaynaklarımızdan ve memleketin her köşesinde idrak ettiğimiz ortak değerlerimizden birisi. Toplumsal huzurumuza, aramızdaki hoşgörüye, kardeşlik ve dostluğumuza katkı veren bu değerlerimizi hakkıyla yaşamalı ve en güzel şekliyle gelecek nesillere taşımalıyız. Ortak değerlerimizi çok daha güçlü bir şekilde geleceğe taşımak çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel miraslardan olacaktır? dedi.
Gönlü ve yüreği zenginlerin şehri olan Kayseri´de Ramazan ayının genelde huzur içinde geçtiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ?Ramazan ayının getirdiği manevi huzur ortamına katkıda bulunmak için Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti gösterdik. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak başta Ramazan Sokağı ve Ramazan Tırı olmak üzere çeşitli etkinliler düzenleyerek huzur ve kardeşlik iklimine katkıda bulunarak halkımızın bir ve beraber mübarek günleri geçirmesine vesile olmaya çalıştık. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz etkinliklere hemşehrilerimizin ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Pek çok iftar ve sahurda hemşehrilerimle bir arada bulunmak, onlarla birlikte dualar etmek benim için büyük bir mutluluktu. Bugüne kadar olduğu gibi bir taraftan hemşehrilerimizle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz, bir taraftan da şehrimizdeki yardıma muhtaç olanların elinden tutarak onlara da bayram yaptırma gayretimizi sürdüreceğiz. Bu gayretimizde gönlü ve yüreği zengin hemşehrilerimiz en büyük güvencemizdir. Bu vesileyle bir kez daha başta hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramı´nı tebrik ediyorum" diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti