BAŞKAN ÇELİK, BAYRAMDAN SONRAKİ İLK MESAİ GÜNÜNDE

BAŞKAN ÇELİK, BAYRAMDAN SONRAKİ İLK MESAİ GÜNÜNDE

PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bayram sonrası ilk mesai gününde personelle bayramlaştı. Büyükşehir Belediyesi Atölyesinde yapılan bayramlaşmada personele kavurma ikram edildi. İtfaiye Teşkilatı ve Büyükşehir Belediyesi Yemekhanesi´nde de bayramlaşmalara katılarak tek tek tüm personelle bayramlaşan Başkan Çelik, Kayseri´deki bayramın huzurlu geçmesi için üstün bir gayretle görev yapan tüm çalışanlara teşekkür etti.
PERSONELE KAVURMA İKRAM EDİLDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde öncelikle Karpuzatan´da bulunan Büyükşehir Belediyesi Atölyesi´ndeki bayramlaşmaya katıldı. Daire başkanları, müdürler ve tüm personelle tek tek bayramlaşan Başkan Çelik, çalışanlarla birlikte Kurban etinden yapılan kavurmadan yedi. Çalışanlarla sohbet eden Başkan Çelik, burada yaptığı konuşmada herkesin Kurban Bayramını kutladı. Bayramın şehrimizde huzur içinde geçtiğini belirten Başkan Çelik, ülkemizde ve tüm İslam coğrafyasında da aynı huzurla bayramlar geçirilmesi temennisinde bulundu. Kayseri´de yaşayanların rahat bir bayram geçirmesi için Büyükşehir Belediyesi´nin her türlü önlemi aldığını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Büyükşehir personelimiz Kayseri´yi bayrama yetiştirmek için üstün bir gayretle çalıştı. Yollar, park bahçeler, mezarlıklar bayram için hazırlandı. Ulaşımdan, kırsalda yapılan çalışmalara kadar her birimimiz üstün gayret gösterdi. KASKİ ekibi yoğun bir şekilde çalıştı. Tüm çalışanlarımıza bu nedenle ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eş, dost ve arkadaşlarınızla kazasız belasız, huzur ve mutlulukla nice bayramlar temennisinde bulunuyorum" dedi.
İTFAİYE´DE ÇİFTE KUTLAMA
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Atölye´de yapılan bayramlaşmanın ardından İtfaiye Teşkilatına geçti. Burada da personelle tek tek bayramlaşan Başkan Çelik, İtfaiye Daire Başkanı Metin Kızılkan´dan itfaiyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Personele huzur içinde nice bayramlar temennisinde bulunan Başkan Çelik, Büyükşehir İtfaiyesi´nin başarılı müdahale oranı nedeniyle özverili ve fedakarca çalışan İtfaiye personeline teşekkür etti.
İtfaiye Haftası nedeniyle personelin hem bayramını hem de İtfaiye Haftasını kutlayan Başkan Mustafa Çelik, İtfaiye teşkilatını da gezerek araç ve ekipman durumu ile ilgili bilgi aldı. İtfaiye Daire Başkanı Metin Kızılkan, Başkan Mustafa Çelik´e İtfaiye Haftası ve Kurban Bayramı nedeniyle yapmış olduğu ziyaretten dolayı önlem kültürünü öne çıkarmak için yangın söndürme cihazı hediye etti. Başkan Çelik de itfaiye personelinin kazasız belasız çalışmaları temennisinde bulunarak, İtfaiye Teşkilatını donanım olarak daha da güçlendirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
TABLDOTTA SIRAYA GİRDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, öğle yemeğinde ise belediye hizmet binasında çalışan personelle bayramlaştı. Personel yemekhanesinde eline tepsiyi alarak tabldotta sıraya giren Başkan Çelik, yemeğini daire başkanları ve personelle birlikte yedi. Yemekten sonra personele hitap eden Başkan Çelik, tüm çalışanların bayramını kutladı.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor