BAŞKAN ÇELİK, BİR DİZİ ZİYARETLE

BAŞKAN ÇELİK, BİR DİZİ ZİYARETLE

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bayram sonrası ilk mesai gününde personelle bayramlaştı. Başkan Çelik, Kurban Bayramı´nın Kayseri´de huzur içerisinde geçtiğini belirterek, bu huzurun tüm Türkiye ve İslam coğrafyasına yayılması temennisinde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, mesai saatinin başlamasıyla birlikte önce Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı Karpuzatan Atölyesi´ni ziyaret etti. Burada Makine İkmal ve Fen İşleri Daire Başkanlıklarına bağlı personelle bir araya gelen Başkan Çelik, belediye bürokratları ve tüm personelle tek tek bayramlaştı. Başkan Mustafa Çelik, personele et ikramında da bulundu.
Yaptığı konuşmada Kurban Bayramı´nın Kayseri´de huzur içinde geçtiğini ifade eden Başkan Çelik, "İstiyoruz ki tüm Türkiye´de ve tüm İslam coğrafyasında aynı huzurla bayramı geçirelim. Rabbimden bundan sonraki bayramların Kayseri´deki gibi huzur içinde geçmesini niyaz ediyorum" dedi. Başkanlığının ilk günlerinden itibaren belediye personeli ile her fırsatta bir arada bulunmaya ve halkla iç içe olmaya özen gösterdiğini ifade eden Başkan Çelik, "Sizin çalışma ortamınızı iyileştirirsek ve yüzünüzü güldürürsek vatandaşımızın da yüzü güler. Toplumun nabzını hissedebiliyorsak başarılı olabiliriz. Bundan sonra da halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
İTFAİYE TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA YAPILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Makine İkmal Atölyesi´nin ardından İtfaiye Teşkilatına geçti. İtfaiye teşkilatında da tüm personelle tek tek bayramlaşan Başkan Çelik, Kurban Bayramlarını kutladı ve itfaiyenin çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.
ÜÇÜNCÜ BAYRAMLAŞMA BÜYÜKŞEHİR´DE
Bayram tatilinin ardından ilk mesai gününde Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında da bir bayramlaşma gerçekleştirildi. Başkanlık girişinde yapılan bayramlaşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı. Tüm personelle tek tek bayramlaşan Başkan Çelik, bayramlarını kutladı ve bayram tatilini nasıl geçirdikleriyle ilgili sohbet etti.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ