BAŞKAN ÇELİK, İNŞAATLARI İNCELEDİ

BAŞKAN ÇELİK, İNŞAATLARI İNCELEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı tatilinde şehrin farklı bölgelerine yapılan tesislerin inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Başkan Çelik, yapılan tesislerin her birisinin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, incelemelerine Argıncık´ta yapılan Amatör Spor Tesisleri ile başladı. Bu yıl temeli atılan tesislerin inşaatının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik, tesislere gelen sporcularla da sohbet etti.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Argıncık´tan Belsin´e geçerek Emniyet Müdürlüğü´ne yapılan ve Türkiye´de benzeri olmayan hizmet binasının inşaatını gezdi. Proje üzerinde incelemeler yapan Başkan Çelik, inşaatın son durumuna ilişkin de bilgi aldı. Başkan Mustafa Çelik, bu sırada inşaatın yakınındaki otobüs durağında annesi ile birlikte otobüs bekleyen bir çocuğun yanına giderek oyuncak verdi.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kadir Has Stadı´nın yanında yapılan Güreş Eğitim Kamp Merkezi inşaatını da gezdi. Daha sonra Beyazşehir´e geçen Başkan Çelik, öncelikle Beyazşehir ile birlikte şehrin altı farklı noktasına yapılan mini terminal inşaatında incelemelerde bulundu. Ardından Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi inşaatına geçen Başkan Çelik, inşaatın son durumu yerinde gördü. Çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Çelik, sosyal yaşam merkezlerini kısa sürede halkın hizmetine sunmak için yoğun bir şekilde çalışıldığını söyledi.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bürokratlarıyla birlikte daha sonra Orman Bölge Müdürlüğü için yapılan hizmet binasını gezdi. Buradan Talas´a geçen Başkan Çelik, temeli kısa süre önce atılan Büyükşehir Meslek Akademisi ve KAYMEK Mesleki Sınav Merkezi ile Talas Sosyal Yaşam Merkezi´nin inşaatlarını gezdi. Başkan Mustafa Çelik´e Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da katıldı. 

 Fen İşleri ve Yapı işleri Daire Başkanlıkları tarafından yapılmakta olan inşaatların şantiyelerini gezerek inşaatlardaki son durumu yerinde görme imkanı bulduklarını ifade eden Başkan Çelik, ?İnşaatlarımız ilgili birimlerimiz tarafından sürekli kontrol ediliyor; ancak biz de fırsat buldukça incelemelerde bulunuyoruz. Amatör Spor Kulüpleri Tesisleri ile başladığımız incelemelerimizde emniyet binaları, sosyal yaşam merkezleri, güreş eğitim kamp merkezi gibi inşaatlarımızı gezdik. Bu tesislerin hepsi önemli bir ihtiyacı karşılayacak. İnşaatlarımız kesintisiz olarak devam ediyor. İnşallah kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmete sunacağız? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi