BAŞKAN ÇELİK KAYSERİSPOR´DA

BAŞKAN ÇELİK KAYSERİSPOR´DA

ÇELİK ?TAKIMIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK? ...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Spor Toto Süper Lig´in 21.haftasında oynanacak Bursaspor maçı öncesinde Kayserispor´u ziyaret etti. Başkan Erol Bedir ile görüşen Başkan Çelik ?Takımımıza desteğimiz sürecek? dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor´u ziyaret etti. Kulüp Başkanı Erol Bedir ile görüşen Çelik, ziyaretin sonunda futbolcularla bir araya gelmeyi de ihmal etmedi.
Ziyarette konuşan Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, şöyle dedi;
?Devralmış olduğumuz bu yükte ve ortamda bize en büyük desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bey bizi ziyarete geldiler. Bu ziyaretleri sık sık yapıyor ve görüşüp dertleşiyoruz ama şehre mal olacak şekilde kendilerinin kulübümüze ilk ziyareti oldu. Şehir adına bize vermiş olduğu her türlü destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Galatasaray maçında olduğu gibi inşallah Bursaspor maçında da aynı sahnelerin olacağını ümit ediyorum. Kombine sayısı açısından ilk beşteyiz. 8-9 bin civarında kombinemiz oldu. Biz, birinci yarı itibariyle 3 bin kombine ile devralmıştık. 20 gün içerisinde de 6 bin kombine sattık.?
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi;
?Sadece Bursaspor maçında değil ligde kalan tüm maçlarımızda Galatasaray maçındaki coşkunun ve galibiyetin olmasını temenni ediyoruz. Sadece Bursaspor maçında değil, her maçı bu ciddiyette ele almamız gerekiyor. Bunun da bilincindeyiz. Marifet iltifata tabidir. Erol Başkanımın kulüp yönetimi ile Sergen Hocamın hocalığıyla takımımız Kayseri´ye muazzam bir sevinç yaşattı. Şehrimizin 1 haftadır havası değişti. Bu coşkunun ve takıma sahiplenmenin lig sonuna kadar devam etmesini temenni ediyoruz. Böyle olursa da bu takım layık olduğu yere gelecektir. İnşallah lig sonuna kadar da bu başarı devam edecek. Şehriyle barışık ve şehriyle kaynaşmış bir kulüp olduğu müddetçe inşallah layık olduğu yere gelecektir. Bizler de yerel yöneticiler olarak kanunların el verdiği ölçüde desteğimizi bundan sonrada sürdüreceğiz. Bu bizim kamusal da bir görevimizdir. Bunun da bilinci içerisindeyiz.?
Başkan Çelik ve Başkan Bedir bir süre kulüpte sohbet etti. Ardından Başkan Çelik, futbolcular ile antrenman sahasında bir araya geldi.
Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı