BAŞKAN ÇELİK KEPEZ VE BAŞAKPINAR´DA İKİ YATIRIMI TANITARAK

BAŞKAN ÇELİK KEPEZ VE BAŞAKPINAR´DA İKİ YATIRIMI TANITARAK

HALKTAN EVET´E DESTEK İSTEDİ ...

 15 TEMMUZ´U 16 NİSAN´LA TAÇLANDIRALIM
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonunu yoğun programlarla geçirdi. Önce Erciyes´teki Dünya Snowboard Kupası´na katılan Başkan Çelik, daha sonra Kepez ve Başakpınar´daki iki ayrı yatırımın tanıtım programına iştirak etti. Başkan Çelik, Kepez Stadı´nda yapılan törende insana yatırımı mega projeler kadar önemsediklerini belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in Kepez´de katıldığı törene vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tören için tribünleri dolduran Kepezliler, Başkan Çelik´i sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşıladı. Törene Başkan Mustafa Çelik´in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, daha önce Kepez´deki maçların çamurun içinde oynandığını belirtti ve Kepez halkına verilen sözün yerine getirilmesi nedeniyle Başkan Mustafa Çelik´e teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de konuşmasına tanıtımı yapılan tesisin Kepezli gençler başta olmak üzere tüm Kepez halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi´nin çok önemli hizmet ve yatırımları olduğunu belirten Başkan Çelik, ?Pek çok mega projeyi hayata geçirdik ve halen de pek çok mega projeyi tamamlamak için çalışıyoruz. Ancak, tüm projelerimizden daha çok kıymet verdiğimiz bir konu var, o da insana yatırım. Bu konunun üzerinde hassasiyetle duruyoruz ve durmaya da devam edeceğiz. Kayseri´de yaşayan her bir ferdin her anlamda daha donanımlı, daha sağlıklı ve daha huzurlu olması önceliğimizdir. Bu nedenle de insanımızın daha donanımlı olması için eğitime ağırlık veriyoruz. İnsanımızın daha huzurlu ve sağlıklı olabilmesi için spora, kültüre, sanata çok daha fazla yatırım yapıyoruz. Şimdi burada stat kalitesinde bir spor tesisinin ardından da Başakpınar´da bir eğitim tesisinin tanıtımını gerçekleştireceğiz. Stat kalitesinde bir spor tesisi ifadesini kullandım. Çünkü 2015 yılı içerisinde ihale edilen iş kapsamında, Kepez´e olimpik standartlara uygun 70 metreye 105 metre ebatlarında bir futbol sahası yaptık. Ayrıca 2 adet toplam 450 kişi kapasiteli çelik tribünümüz var. Sporcuların soyunma odaları, hakem odası, bekleme odası, idare binası gibi unsurları, çevre düzenlemesi ve çevre aydınlatmasıyla farklı etkinliklerin de yapılabileceği bir tesisi hizmetinize sunduk. 2 milyon Lira harcamayla yaptığımız tesisimizin bir kez daha siz hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum? dedi.
BAŞKAN ÇELİK´TEN ?EVET? ÇAĞRISI
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, konuşmasında 16 Nisan´da yapılacak referanduma da değindi. 16 Nisan´dan sonra ülkemizde yeni bir dönemin başlayacağını vurgulayan Başkan Çelik, ?Bugüne kadar çok büyük zaferler elde ettik. En son zaferimizi 15 Temmuz´da kazandık. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´ın güçlü duruşu ve sizlerin desteğiyle 40 yıllık oyunu bozduk. 16 Nisan´da bu zafer taçlandırılacak. Anayasa değişikliği ile birlikte artık siyaset ve idare sistemimizdeki eski ve kötü uygulamalar tarih olacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte artık Seçimlerden mutlaka tek başına iktidar çıkacak ve Siyasi istikrar kalıcı hale gelecek. Koalisyonlar dönemi bir daha ülkemizin başına bela olamayacak. Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak. Sorun çözen, güçlü bir ülke olarak bölgede etkinliğimiz artacak. Biz biliyoruz ki, Kepezli hemşehrilerim tüm bölücü unsurların Hayır dediği bir yerde Ülke için hayırlı olanın ?Sonuna kadar Evet? demek olduğunu bilir. Ülkemiz için, şehrimiz için, geleceğimiz için, huzurumuz için, güvenliğimiz için, aydınlık bir Türkiye için sizleri ?evet? demeye davet ediyorum? diye konuştu.
Konuşmaların ardından stadın hayırlı uğurlu olması için dualar edildi. Başkan Çelik daha sonra, Kepezliler ve futbolcularla birlikte fotoğraf çektirdi ve penaltı atışı yaptı. Programdan sonra ayrıca katılımcılara tatlı ikramında bulunuldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı